torstai 31. maaliskuuta 2011

Gillen huoltopäivä

Gille oli tänään osteopaatilla. Markus saapui taas Riihimäeltä hoitelemaan Raumlaissi koiri. Gille istui aluksi nenä kiinni ovessa, "mennään jo pois". Seuraavaksi se antoi pari 'evil eye'-katsetta kopeloijalle ja sitten rentouduttiin. Siinä se makasi kuin lahna ja läähätti. Osaa blondi välillä yllättääkin - ja käyttäytyä kunnolla. Gillellä oli takapäässä vähän vinksallaan systeemit. Arvatkaas vaan muistanko enää mitä siellä oli väärin... mutta jotain oli vasemmalla puolella. Oikeaa puolta se aristi, mutta vasen oli jumissa. Palaset saatiin kohdalleen ja poika on kuin uusi mies nyt.

Vähän se Gille siinä kuitenkin oli sen verran hermona, että Markus kysyi onko se kova jännittämään. Onhan se. Meidän oma draamakuningas ja ylireagoija. Meinasi, että stressi saattaa aiheuttaa palleaan (?) jotain joka sitten taas vaikuttaa sinne takapään osiin. Olen niin asiantuntija näillä mun sanoilla :D Mutta en yhtään ihmettelisi, koska pelkästään tuo kutina stressaa koiraa sen verran, että varmaan onkin ihan jumissa.

Kutina on tällä hetkellä aika hyvin kurissa. Olen antanut yliannostuksia sille Nutrolinia, jota kävin just hakemassa lisääkin. Kävin myös apteekissa kysäisemässä Liisan suosittelemaa Dermoscenttiä. Eihän meidän landeapteekissa sellaista ollut, mutta tilaukseen pistin. Se on joku öljyvalmiste, jota laitetaan niskaan expotin tapaan. Kokeillaan nyt sitäkin, tuskin siitä haittaa ainakaan on. Apteekin täti kysyi, että minkäs kokoinen koira on kyseessä. "No, joku 18 kiloa". - Aijaa... tässä olisi 2-15 kg ja seuraava on 20-40 kg. Ööö :D Eihän koirat sitten voi painaa 16-19 kg lainkaan? No, löytyi sieltä sellainenkin meillekin sopiva pakkaus kuitenkin.
Ja se Allermyl shampoo ja hoitoaine on kai tehonnut myös. Eihän se kovinkaan hauskaa ole pestä tota ipanaa joka ilta, mutta jos se auttaa, niin sitten hemmetti pestään. Lisäksi olen lykännyt Erioilia turkkiin. Mikäli se on ollut mahdollista, kun Gille juoksee karkuun minkä kerkeää... En tajua mikä siinä hoitoaineen suihkuttamisessa on niin kamalaa. Gille valitsi yksikin ilta ennemmin keittiön pöydän alla luimimisen, kuin namin ja hoitoaineen. Ennenkuulumatonta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti