Pogo

Kennelnimi: Bonachón Curro
Syntynyt: 18.6.2006-17.3.2015
Rotu: Espanjanvesikoira
Harrastukset: Kotona hengailu, lenkkely, pyöriminen, kivet, jumppaaminen, pallot

Pogon persoona valloittaa sydämet. Tämä tapaus on legenda jo eläessään.  Meidän perheen ensimmäinen koira, jonka saappaita kukaan ei pysty täyttämään. Elämämme koira. 

Pogon suuri rakkaus on agility, josta poika nauttii ylikaiken. Saa mennä viilettää Topin kanssa ja pitää hauskaa. Valitettavasti PRA vei voiton ja Pogo jäi varhaiseläkkeelle tästä touhusta. Onnellisena jatkuu elämä siitäkin huolimatta. Uutta harrastusta etsitään. Lenkkeily kuuluu jokapäiväiseen rutiiniin, mutta se on mahdottoman tylsää. Koti on Pogon mielestä maailman paras paikka ja niin kauan kun kotoa löytyy omat ihmiset, ruokaa ja pallo, niin kaikki on täydellistä. 

Haukkuakin tämä kaveri osaa, eikä säästele äänilahjojaan. Pitäähän sitä vähän vartioida. Lempipuuhiin lukeutuu myös pyöriminen, käärmeen kanssa leikkiminen ja se bravuuri - jumppaaminen. Kivet on myös erittäin rock, niitä kuuluu kantaa mukanaan minne ikinä meneekin. Se on hyvin tärkeä tehtävä. Myöskin toi Gille kaveri on välillä ihan kiva...

Pogon kootut parhaat palat löydät HulluPogoHullu-videosta. (joka on kyllä jo aika vanha, mutta suurinpiirtein samat touhut jatkuu päivästä toiseen...)

Pogo saisi olla olemassa ikuisest!

EDIT...

Pogo ei ollutkaan ikuinen. Yhteiselomme päättyi liian nopeasti, liian varhain. 
Jäämme kaipaamaan maailman parasta koiramme todella paljon. Pogo oli niin rakas, ettei sitä voi edes sanoin kuvailla. Mahtavaa, että saimme pitää tämän suuren persoonan elämässämme lähes yhdeksän vuotta. Se oli hienoa aikaa ja siitä kuuluu iso kiitos Pogolle. Kiitos kun muutit elämämme. Kiitos kun olit olemassa. Kiitos ihan kaikesta. Olet paras. Ikuisesti.