perjantai 18. maaliskuuta 2011

Onnellinen poika

Eilen meidän Pogosta tuli maaaaailman onnellisin koira.

Oltiin käymässä Mummalassa ja sieltä poika sai ihka-uuden Pilkington-frisbeen!!! Voi että se oli sitten onnellinen! Silmät rävähti auki kun näki tämän uuden lelun ja sitten sitä piti kävellä ympäri huushollia näyttämässä sitä kaikille, häntä vipattaen vimmatusti.

"Kattokaa nyt, kato mikä mulla on!!". Gilleä ärsytti suunnattomasti, kun Pogo sai tuollaisen hienon jutun. Pogo aikansa väisteli Gillen hyökkäys-yrityksiä, mutta sitten kun Gille sai frisbeen tassuihinsa, niin alkoi armoton tuhoaminen "must destroy". Piti jemmata se lelu hetkekeksi.

Sitten kun päästiin kotiin, niin annoin Pogolle sen uudelleen. Ja taas sama rektio. Nyt se häkeltyi niin paljon, että meni vaan istumaan keskelle olohuoneen lattiaa ja tuijotti eteensä lasittuneella katsella (tuossa ensimmäisessä kuvassa näkyy tämä katse). Ei varmaan tiennyt mitä ajatella, kun oli niin onnellinen. Aikansa se siinä jumitti ja siirtyi omalle paikallensa nukkumaan, verhon taakse, frisbee suussa. Kun oli aika kiivetä yläkertaan nukkumaan, niin taas frisbee mukaan ja omaan majaan nukkumaan sen viereen. Aamulla herätessään taas se piti kiikuttaa alakertaan.


Onnellisuus on välillä pienestä kiinni. Kohta se on muotoiltu uuteen uskoon, vanha näytti tältä, ennen kun se sai roskistuomion. Kuinkakohan kauan tämä yksilö kestää?

1 kommentti:

  1. Oi pientä, kyl mäkin olisin onnellinen noin hienosta frisbeestä!

    VastaaPoista