sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Sunnuntain laiskaa aksaa

Harkitsin eilen pitkään, että jaksaisiko sitä mennä sunnuntaina treenaamaan kera Tarun ja Tanjan, vaiko eikö. Päätin mennä, mutta jos nyt jollain konstilla pääsisin ajassa taaksepäin, voisin valita ehkä toisin. Jotenkin musta tuntuu, ettei ollut mun päivä. Joskus pienenä tuli sellanen ohjelma kun Ansa ja Oiva. Siinä se Oiva aina hoki sitä "kannatti herätä" - ei muuten pidä paikkansa :D

Ensimmäinen vastoinkäyminen oli taas väsymyksestä johtuva turhautuminen. En osannut rataantutustua yhtään! Meni aivan totaalisesti hermot kun tuli taas olo, että olempa minä surkea. Sitten se anoppi perhana tuli pistämään tytön ojennukseen ja pakotti ruotuun. Sitten olis vielä osannut ohjata sen rataantutustumisen jälkeen, niin olis ollut ihan hyvä. Toinen ja suurin vastoinkäyminen oli kun nostin rimaa maasta ja samalla Gille hyppäsi siitä niin, että osui rimaan ja se toinen pää tuli täysillä mua silmäkulmaan. Tähdet siinä lensi hetken ja silmäkulma alkoi turpoomaan, nyt se tummuu kovaa vauhtia. Huomenna on kiva selittää töissä että "agilityharkoissa kävi hassusti". Oikeesti pistän sen anopin syyksi :D Ja kolmanneksi vielä olin idiootti. Ton aivotärähdyksen jälkeen ei oikein enää pelittänyt pää senkään vertaa ja pakitin yhtä siivekettä päin ja kaaduin selälleni. Ihan superit harkat siis!! Love it.

Pogokin pääsi sitten viimeisenä aksaamaan, kun Topi tuli suoraan töistä juoksuttamaan poikaa. Näkyi niidenkin menossa vähän se, että Topin kello oli aamulla soittanut 4:45 :) Mutta Pogo sai taas olla onnellinen, siellä se juoksi ensin vapaana kuin taivaanlintu (tiedän, ettei linnut juokse) kun muut koirat kökötti autossa. Vammaiselle annetaan vähän erikoisia oikeuksia. Pallo suussa se viilletti menemään ja katsomossa oli taas kivaa istuskella. Se on vaan niin hassu koira! Aamulla se taas lenkillä kantoi koko matkan jäätävän kokoista kiveä suussaan. Ohitettiin jopa yksi koirakin niin, että Pogo oli vapaana. Mikä ihmeen voima sillä kivellä on, että se tekee siitä koirasta niin tottelevaisen kun vaan voi ikinä olla? Se on jotain kryptoniittia ja vie supermiehen voimat, eikä se voi olla pöllö vesikoira vaan kunnon kansalainen.

Ehkä mä oon oikeesti saanut sen aivotärähdyksen :)

5 kommenttia:

  1. Saitko isukin lumikuvat!1 t TAarja

    VastaaPoista
  2. Hei sain! Siirsin kuvat vaan kätevästi oikeaan kansioonsa ja unohdin tyystin vastata. Mutta kiitoksia!!

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Mitäköhän mä nyt sähläsin! Aika hyvä huomio Kaija, nauratti hetkisen ;)

    VastaaPoista