keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Niinimetsän jäätiköllä

Ettei vaan viikonloppuna olisi vapaata, niin lähdettiin käymään Niinisalossa sunnuntaina. Käytettiin kuitenkin Tarun kanssa vähän läheisen järven jäätä hyväksi ja mentiin lenkille sinne. Hanki kantoi ihan hyvin keskellä jäätä, mutta takaisin tullessa rannassa hanki upotti polveen asti ja lumen alla oli vettä nilkkaan asti. Hiukan ehkä kastui kenkä ja jäätyi jalka. Mutta mitäpä sitä ei olisi valmis tekemään koiriensa tähden :)

Tarulla oli mukana kaksi lelua, Soolon uusi punainen frisbee. Pogo kuitenkin päätti, että kun hänen oma Pilkkarin firsbee on kotona - niin tämä saa kelvata. Se olikin sitten ensimmäinen ja viimeinen kerta kun se frisbee pääsi leikkeihin. Jotenkin se meni rikki, tosi kummallista!? Meillä on joskus ollut tuollainen samanlainen kotonakin, mutta sekin meni rikki. Ihmeellisiä leluja sitä nykyään tehdään. Soolo kuitenkin meinasi, että nyt Pogo on TAAS yhden lelun sille pystyssä.

Mulla olis tälläinen lelu tässä... ette saa kiinni!

Muokataanpas tätä vähän paremmaksi...

Toinen lelu jäi sitten jaettavaksi Gillen, Ebban ja Soolon kesken :) Lopulta Pogo otti tämänkinkin, kun se ensimmäinen oli palasina. Eihän siitä mitään iloa enää ollut. Ja sitten iski silmiin taas "the katse". Yritettiin saada lelu pois Pogolta, ettei sekin menisi rikki. Pogo oli päättänyt toisin. Ja sitten taas paineltiin karkuun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti