lauantai 2. lokakuuta 2010

Keppitreeniä ja sellasta

Oltiin tänään kentällä suorittamassa kotiläksyä: keppitreeniä. Yritin Gillen kanssa vähän ottaa etäisyyttä eteen ja sivulle. Kepit on sellainen este Gillelle, että se alkaa höyryymään ihan hulluna, ei siis voi tehdä kovin montaa toistoa. Huomenna uudestaan. Kai siitä sitten joskus vielä jotain tulee.

Pogon kanssa otettiin avokulmaa ja itsenäistä pujottelua. Kun oli ensimmäisessä välissä auttamassa, niin kyllä se siitä sitten meni. Ekaa kertaa Pogo meni itsenäisesti pujotellen, niin että Topi oli takana ja lelu odottamassa päässä. Nopeutta kun vielä jostain sais.

Loppukevennystä: Siirsin äsken kuvia puhelimesta koneelle. Kunnon kameralla ei aina ehdi jokapaikkaan, mutta puhelin on useimmiten lähistöllä aina... tässä siis muutama "hyvälaatuista" kuvaa, näin lauantai-illan ratoksi :)

Kuva 1. Pogo ihan intooo piukassa lähdössä agipitsikisoihin! :D

Kuva 2. Kerran agikentällä istuskelin ja odotin omaa vuoroa. Pogo oli just radalla ja Gille huusi vieressä niinku viimistä päivää. Otin sitten kuvan Gillen kielessä olevasta pigmentti-läiskästä. Tässäpä tieto jota ette tienneet Gillestä :)

3. Agileirillä 2010. Gille ja Pogo paini pellolla. Pellolle meni beige vesikoira,
takaisin tuli beige ruskein merkein. Melkeen menis täydestä?

Kuva 4. Pogon perus asento.

Kuva 5. Gillen perus asento (huom, jalat kuuluu olla ylhäällä seinää vasten).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti