perjantai 29. lokakuuta 2010

Tsaun videot

Noniin, kai ne videot sitten on vihdoin ladattava. Oon pitänyt yleisöä jo niin kauan jännityksessä, että mahdatte jo revetä liitoksistanne. Muutamalta vakiolukijalta odotin vielä kommenttia, mutta kyllähän tämä 7 kommenttia taisi olla jo ennätys :)

Tarua ja Meeriä ei kyllä pitäisi laskea mukaan, koska te olitte paikanpäällä. Näitte jo shown, ette nyt voi oikeesti haluta nähdä niitä uudelleen :D Mutta tuli silti se viiden kommentoijan kipuraja täyteen, minkä ajattelin olevan se minimi. Hyvä tapa kerätä siis niitä kommentteja. Mutta muistakaahan, sitä saa mitä tilaa!! Saa sitten laittaa tähänkin kommentteja, että kuinka perhanan hyviä me ollaankaan. Oi että sentään.

Lähetin Helille sen ja Ronjan videot, ja Heli siihen vaan totesi, ettei enää ikinäkoskaan juokse muiden ihmisten nähden, nyt kun näki ne videot. Niinpä, sama tunne täälläkin, voiko ihminen oikeesti edes juosta noin kun minä!? Siinä yhdessäkin lopussa juoksen kun mikäkin tikku-ukko, ettei Gille puris mua :D

Sain kaimaltani innotteen videoiden musiikkeihin. Sanna jo muistelikin tämäntyyppisiä 90-luvun helmiä, joten oli pakko laittaa itsellekin vähän laatumusaa. Pogolle toi Scatman sopii kuin tehty. Mistä vetoa, että just tollasta Pogo päässä liikuu agiradalla "piipappapadoppo - Im a Scatmaaan". Topi vaan pyörittelee päätään, että koitas nyt scatman tehdä edes jotain oikein ja lopeta se sekoileminen. :)

Laatuvideo numerooo 1:



Laatuvideo numerooo 2:

Ja ekalla radalla on tosiaan se mun mielestä hieno putken takaaleikkaaminen (viiminen putki) mutta videolla se näyttää ihan joltain muulta :D Olin vaan onnellinen, kun koira meni putkeen. Ja sit Terhi ei saa sanoa mitään huonosta puomin kontaktin palautuksesta, ottaa päähän kun tajuan korjata sen, mutten kuitenkaan sit vaadi sitä täydellistä suoritusta. Shame on me.

4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää...Kunhan saatte lisää kokemusta niin siitä tulee loistava.t Tarja ja Zoco

    VastaaPoista
  2. Kiitos videoista =) Hyvältä näytti! Huh! Topin jalat tikkaa kun viritetty singeri ;) Topista ja Pogosta vois sanoa et koira ja omistaja kuvastavat toisiaan =D kaikki tai ei mitään periaatteella mennään!

    VastaaPoista
  3. KÄÄÄÄÄÄK....noita Topin käsiä :-D :-D Se piru ohjaa vieläkin, niin kuin Pogolla olisi hihna ja se pitäisi nostaa siivekkeen yli :-D Tai sitten se käsi pitää vetää alas mahdollisimman nopeasti ennen kuin Pogo ehtii huomata :-D Hihii ;-) Hyvältähän nuo kaikki radat näytti!!

    VastaaPoista
  4. En kyllä nähnyt mitään niin huonoa mix näitä nyt piti pitää piilossa yleisöltä! Vielä kun Gille lakkais puremasta niin meno olis tosi hyvän näköstä. Topin vauhti on kyllä hurja, olis kiva nähdä miten lujaa menisivät Fontoksen kanssa :o)

    VastaaPoista