maanantai 27. syyskuuta 2010

Ja taas aksataan

Ja tänään oli vuorossa Tanjan harkat. Siellä se koutsi oli mennyt lukemaan vaikeesta keppien avokulmasta ja sivuirtoomisesta, joten niitä sitten oli luvassa radalla. Heti alussa oli sivuirtoomista hypyillä. Välissä oli vaan turhan vaikee este rengas. Hypyillä se oliskin ehkä onnistunut, mutta nyt piti vähän helpottaa. Viimisellä kerralla se meni kyllä ihan hienosti sen renkaakin... sitten kun vielä saataisiin tämä ohjaaja tajuumaan miten ohjata sitä irtoovaa koiraa ;) Keppitreeniä me tarvitaan edelleen... josko sitä saisi itse aikaiseksi, että nyt oikeesti, harjoittelemaan! Muuten radallameno oli taas hauskaa ja vauhdikasta. Mä tein vähän ylimääräisiä lenkkejä kun en tajunnut oikasta, mutta eipä tuo haittaa, ehdin silti sinne minne pitikin :) Ihan mahtavaa, että Tanja jaksaa vielä vetää treenejä meille lokakuussakin, on se vaan sata kertaa parempi olla koulutettavana kun yksin kentällä haahuilemassa. Ja sitten kun on vielä niin hyvä koutsi, mitä se nyt välillä repeilee ja nauraa kippurassa, mutta se kuuluu asiaan :D Perhanan kylmä siellä kyllä tuli, ehkä toppahousut pitää kaivaa jo kaapista?

Topin ja Pogon menoa en jaksanut taaskaan katsoa lainkaan. Pirun kauan ne siellä ainakin oli. Tanja sanoi, ettei se enää tiedä kumpi on hullumpi, Topi vai Pogo. Niin, sellaien koira kun on omistajakin :) Avoin keppikulma oli pojillekin vaikea. Pogo meni kokoajan väärään väliin keppejä. Pogollekin keppitreeniä, tarvii opettaa miten sinne kepeille mennään ihan ite. Myös tiukka välistäveto taisi tuottaa hieman hankaluuksia...

Nyt sitten jännittämään. Keskiviikkona on koulutusohjaajien kokous, ja siellä toivottavasti selviää talven treeneistä jotain... Toivotaan että me saadaan pysyä tavoitteellisten ryhmässä ja että saadaan edelleen pitää hyvä koutsi. Niin ja se talviharjoittelupaikkakin olis ihan tarpeellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti