maanantai 18. lokakuuta 2010

T:n ja T:n treenit

Eli Tanjan ja Tarun. Ei tänään pitänyt edes olla treenejä, mutta kun kuulin että tämä T-kaksikko on menossa treenaamaan, niin änkesin mukaan sitten.

Topi oli iltavuorossa. Taru yritti mennä Pogon kanssa, mutta sillä oli niin varovaista ohjausta, ettei vaan rimat tippuisi, niin eipä höyrypää paljon saanut aksata. Eikä se kyllä kauheesti keskittynytkään. Pitää ehkäpä mennä ennen kisoja vähän kentälle vielä, kävi Pogopoika taas niin kuumana.

Gille vähän ehkä höyrysi myös. Tänään ja eilen oli lähdössä ongelmaa. Poika on taas keksinyt, että vois vaikka vähän varastaa lähdössä. Eikä ole muuten kivaa, pitää taas alkaa vahvistamaan sitä paikallaanoloa. Oon niin tyytyväinen keppeihin. Gille osaa niin hienosti jo hakea itse kepit, ja pystyin olemaan mielestäni jo aika kaukana vedättämässä. Eihän se kouluttajien mielestä ollut vielä läheskään tarpeeksi, mutta hiljaa hyvää tulee. Heti kun lähtee liikaa vedättää, niin Gille alkaa harppimaan. Eikä taaskaan uskalla ennen kisoja alkaa sekottamaan. Sain myös opetella sitä, ettei saa/kannata viedä niin lähelle estettä, Gille kyllä osaa hypätä jonkinlaisella heitollakin tai mikä se sitten onkaan, eikä tarvii aina saattaa sitä jokapaikkaan. Sen kun vielä itse oppis... Ja sitten vielä ne sata muuta asiaa :) Treenipäiväkirjaa kirjoittamaan ja ei muutakun opettelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti