torstai 14. lokakuuta 2010

Hohtoepikset

Eilen oltiin kesäkauden päättäjäisissä ja hohtoepiksissä. Hohtoepisten ideana on, että jokainen kilpailija tuo sinne jonkun lyhdyn, niin saadaan vähän tunnelmaa kehiin.

Topi meni Pogon ja Gillen kanssa mölliradan, kun mä en pystynyt päänsäryltäni juoksemaan. Pogon kanssa se yritti jotain ihme kikkailua, mikä sitten ei toiminutkaan. Rimantiputuksesta lähtivät pois radalta kokonaan. Gillen kanssa menivätkin sitten täysillä, pääsi Gillekin kerrankin oikeen juoksemaan. Maaliin vain yhdellä kiellolla (yllättäen putkeen meno), muttei voinut mölliluokassa sijoittua.

Ykkösen radalle pakotin itsenikin sinne mukaan. Päästiin 1 palkinotopallille, vaikka saatiin 10 virhepistettä. Kielto taas putkeen menosta (joka oli suora, eli ei edes takaaleikkaamista) ja viiminen rima tippui. Oltiin kuitenkin ainoita kenellä oli miinusaikaa, joten sillä tuli voitto plakkariin. Pogolla meni alkurata hyvin, mutta S-putki tuotti vaikeuksia. Puolisokeana Pogolla varmaan iski täysi paniikki pimeässä putkessa mistä ei pääse ulos ja juoksi sen takia seuraavan esteen ohi Topin luokse. Yhtään rimaa ei kuitenkaan tullut alas. Puomin kontaktia ei sitten malttanut enää ottaa ja sen korjauksesta tuli hylly.

Avoimen radalla olin jo niin loppu, päänsärky sen kun jatkuu ja ei pystynyt keskittymään itse kisaamiseen kun piti olla toimistossa koneella laittamassa tuloksia. Tajusin oman vuoron kohdalla, että ei hitto, mä en muista rataa! Unohdin ainakin kolmessa kohtaa radan, mutta jotenkin onnistuin silti ohjaamaan sinne minne pitikin. Nollana maaliin!! Mun ja Gillen toinen episnolla - ja voitettiin taas. Ja sitten Pogo. Yksi rima tuli alas ja taas pää ei kestänyt loppuun asti, eikä jaksanut pysähtyä puomilla. Mutta rata meni muilta osin tosi hienosti, kaikennäköisiä ohjauskuvioita poika osaa lukea vaikka kuinka hyvin. Pogon rata oli siis tosi hyvä hylly, Gillen rata oli tosi huono nolla. :D

2 kommenttia:

  1. Oi hienosti mennyt, tästä lähin migreeni joka kisoihin??? Ei vaan, ei todellakaan.
    Mahtoikohan postisetä tuoda teille tänää mitää postia...?

    VastaaPoista
  2. Postisetä oli tuonut paketin! Ja siellä oli yllärikin!! Oliko tää nyt sit sellanen SNY-paketti!? :) KIIIITOOOOS.

    VastaaPoista