maanantai 25. lokakuuta 2010

Tsaukkilassa

Eilen oltiin kisaamassa kolmen startin verran. Sen verran huomasin, että noi ns. iltakisat ei sovi mulle. Kivempi mennä aikasin ja päästä kotiin aikasin. Ei hyvä kun kotona oli vasta yhdeksän aikoihin. Ja vettä tuli ja oli kylmää. Ei hyvä sekään. Ehkä tähän suht negatiiviseen mielialaan vaikutti myös se, että tänään oli eka työpäivä pitkään aikaan ja jännitti.

Mut ei ne kisat sitten muutenkaan niin kovin kummoisesti mennyt. Normimeininki. Kuusi hyllyä sieltä kotiin taas tuotiin. Pyydän siis anteeksi, jos negatiivinen sävy on palannut, mutta ei nyt irtoo mitään muutakaan. Pistetään paljon hymiöitä, niin saa vaikutelman, että tää on iloista teksitä :) ;) :) :) :) :) :) :D :D :P

Gille hyllytti ekalla kun tuli kolme kieltoa. Tokalla ja kolmannella palautin kontaktille. Pogolla tuli kaikissa väärä rata kun Topi ei korjannut virhettä vaan päätti jatkaa sujuvasti matkaa. Mutta mikäs siinä, ei niillä vitosilla ja kympeillä mitään teekään. Ei olis edes palkinnoille päässyt :) Katsoin äsken videot, ja laitan ne tänne vaan yleisön pyynnöstä - siis hurrrjasta kysynnästä vaan!! En jaksa alkaa niitä sähläysvideoita nyt latailemaan. (liian suuri väsymys, oonhan mä sentään ollut töissä jo yhden päivän, vähän rispektiä pliis) Ihan ok fiilis, vähän ehkä neutraali. Eniten ottaa päähän kun viimisellä korjasin A:n ja olis ollut enää kaksi estettä jäljellä, niin miksen sit vaan sääntöjen vastaisesti mennyt niitäkin, olis tullut Gillelle palkka siitä kun teki hienon kontaktin. Ekalla radalla oli hieno putken takaaleikkaus, tai siis se tuntui hyvältä, videolla se näyttää siltä kun mä vaan työntäisin Gillen väkisin sinne putkeen :D Pogolla oli ehkä vähän taas hullua aikaa... Topi sanoi, että muuten hyvä fiilis, mutta viimisen olis voinut olla menemättä kun siinä ei ollut enää mitään tolkkua.

Lopuksi: sitten kun päästiin kotiin, vihdoinkin, niin pesin sitten koiria noin 40 minuuttia. Päädyin siihen, että mä en enää ikinä mene Tsaulle kisaamaan. Oon tämän päätöksen tehnyt ennenkin, mutta nyt tein sen taas. Se saakelin kivituhka on paholaisen keksimä. Sitä menee (ainakin) Pogon turkin rastojen sisälle, eikä sitä saa millään pois. Pesin ja pesin ja pesin, mutta silti aamulla kun heräsin, oli koko yläkerta täynnä kivituhkaa. Jos siis tsaukkilaiset joutuu tilaamaan uuden kuorman sitä kiveä, niin se on sitten kaikki meidän viemärissä, pesukoneessa tai imurissa. Saa tulla hakemaan pois. Maksua vastaan tietenkin. Ennemmin käyn vaikka maneesilla, sen hevosenpaskan saa sentään turkista pois! Tämä taitaa olla tämän "helppohoitoisen" turkin iloja... eipä meinaan jäänyt silnou Ronjan turkkiin mitään, samalla kun meidän pojat oli sellaisia tasaisen harmaita. Vielä kun Pogo päättä pistää jumpaksi, niin oli koko koira ihan harmaa!

:) :) :) :o)

8 kommenttia:

  1. Ei ne mitään sähläys ratoja ollut. No eka ehkä ;) esille vaan!!! Vimppa ratahan oli nolla siihen saakka kunnes palautit pojan kontaktille takaisin ja oliks tokallakaan virheitä ennen kontaktin paikkausta? video näytille vaan =)

    VastaaPoista
  2. Videot kehiin!

    T: Terhi

    VastaaPoista
  3. Haluan nähdä videot ;)

    T: Mikko

    VastaaPoista
  4. Tarun ääntä ei lasketa kun se on nähnyt ne! :) Siis kaksi ääntä vasta. Ja ei se ollut nolla, siinä tuli heti toisella esteellä, kepeillä kielto!

    VastaaPoista
  5. Mä näin radat, videot esille! Sanna te olette taitavia, olisit ylpeä! =)

    VastaaPoista
  6. VIDEOITA!!!! t Isukki Oulusta..me kun ei päästä näkemään muuten teidän ratoja ellette tule ouluun kisaamaan.

    VastaaPoista