perjantai 29. tammikuuta 2010

Perjantai

Ärsyttää, kun tää blogi koostuu vaan tylsistä harkka-jutuista, kun ei niin hirveesti tällee talvella muutakaan asiaa oo. Tuskin niitä samoja "oltiin lenkillä" kuviakaan kovin moni jaksaa päivästä toiseen katsoa.

Niin kirjoitan nyt sitten jotain vielä turhempaa :D

Mulla oli tänään viimeinen työpäivä ja nyt mä oon taas oloneuvos - ainakin hetken aikaa. Katotaan nyt miten taas yhdessä työhaastattelussa käy ensi tiistaina. Mut Pogohan otti asian ihan tosissaan. Tulin kotiin äsken, niin tyyppihän sekosi ihan täysin. "Jee, äiti jää taas meidän kanssa kotiin, eikä meidän tarvii enää IKINÄ olla yksin!" Ne on nyt about puoli tuntii riehunut Gillen kanssa iiihan täysillä - ja sit aina välillä Pogo intoutuu niin, että vetäsee pienet humppa-rallittelut Gillen kanssa. Näin kauniisti muotoiltuna siis. Gille ihan paniikissa siellä alla, kun Pogo vetelee menemään toisen päätä... Hei haloo!! Pistetään nyt sit sen piikkiin, että poika on innoissaan - ja onhan sentään perjantai!

2 kommenttia:

  1. Harmittaa nii vietävästi, etten löytänyt Pogolle uusia palloja :/

    VastaaPoista
  2. Arvaa harmittaako Pogoa!? Se uhkasi jo kirjoittaa reklamaatioo Ikeaan, et hittooko menny ja poistanut hänen pallot valikoimasta. :/

    VastaaPoista