sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Metsälenkillä

Oltiin tänään yhteislenkillä. Pogo, Gille, Soolo, Ebba ja Ziki. Sekä me ihmiset.


Tässä meidän konkkaronkka. Hetken aikaa paikoillaan!


Kuvasta puuttuu Ziki, se on tuolla isojen poikien takana piilossa :)

Lenkille oli hauska päästä pois kotimaisemista. Oltiin siis tuolla samppusten puskissa, haistelemassa taas sitä raikasta sellu-ilmaa. Nams.


Gillekin oli siitä hajusta tätä mieltä :D

Vaikka Pogo ja Gille onkin päässyt joka päivä paukkupakkasista huolimatta metsään juoksemaan, niin kyllä ne näytti olevan aika innoissaan kun saivat muutakin seuraa. Ensin Gille vähän rökitti Zikiä, ei vissiin Killeri tajua, että Zim on hiukan pienempi kun toi Pokeri. Sitten pojat juoksi hullunlailla taas keskenään... voi taas sitä vauhdin hurmaa. Piti vissiin tytöille vähän näyttää, että me pojat juostaakin ainakin NÄIN kovaa.




Meidän lumimies.


Ja TAAS niitä kiviä!!! Uusi vuosi, mutta samat kivet.


... edelleen samassa touhussa, eri kivi vaan.


Ja sitten se poika päätti leikkiä mönkijää. Se on Pogon yksi lemppareista, aina pitää mahdollisuuden tullen mennä tietä pitkin naama edellä. Opetti se tämän jo Zikillekin matkan aikana. Sitten Taru ja Terhi alkoi miettimään, että mitä jos Pogolla olisi ollut hyvät lonkat ja sille ja Zikille olisi tehty pentuja... mitä niistä olisikaan tullut!!?

Aamulla sain myös mahtavan hyvän uutisen. Kadoksissa ollut Baila-tyttönen on löytynyt. Baila lähti uudenvuoden aattona seikkailemaan, ja ehti olla kadoksissa ihan liian kauan. Onneksi perronen on nyt kunnossa ja turvallisesti taas kotijoukkojensa luona. Oi että menee edelleen vilunväreet kun tekee niin pahaa ajatellakin asiaa... sekoisin niin jos oma koira karkaisi jonnekin.

Ja sitten vielä se pää-uutinen.
Meidän pikkupikku Ebba on tänään KAKSIVUOTIAS!!



Onnea Ebeliini!! Voiko se pirpana muka olla jo kaksi vee!?

1 kommentti: