keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Noormarkun kisat

Noormarkun kisat on vihdoin ohi ja sulamisprosessi jatkuu yhä. Siellä oli noin 16 astetta pakkasta, ja olipas aika huisin hauskaa seisoa siellä turistina koko päivä - vai mitä Taru? Saatiin sentään olla Pogon huoltojoukoissa sitten, sentään jotain liikuntaa :) Gille-parka se vasta turisti olikin, siellä se istuskeli auton etupenkillä ja seurasi ihmisiä :) ...no sai se jotain muutakin ehkä tehdä.


Ensimmäinen rata meni täysin höyryjen poistamiseen. Pogolla oli jotain ylimääräistä energiaa taas. Tältä radalta tuli tulos, 30 virhepistettä :) Eiköhän tuo video kerro sitten kaikki loput.


Toisella radalla meni jo paljon paremmin. Alussa Pogo meinasi vähän liukastua ton maton takia, hyvä ettei lentänyt leuka edellä maahan. Puomin kontaktia ei Pokeri jaksanut ottaa ja sen jälkeen tippui rima. Radalta olisi tullut kymppi, mutta lopussa Pogo meni putken väärään päähän ja hylky. Hittolainen, kun se meinasi mennä sinne oikeeseen päähän, mutta vaihtoi suunnitelmaa. Ihan hyvä hylly siis.


Kolmas rata oli hyppäri. Tässä menivät kepeille asti ihan loistavasti, mutta sitten Pogolla oli muita suunnitelmia. Vähän väärää rataa meni kun ohitti hypyn ja sitten se meni ylimääräisen pituuden. Sen jälkeen putkilla oli vääähän liikaa vauhtia... Topin sanoin siis tältä radalta tuplahylly. Mutta kuulemma ihan jees olo jäi, hyvä tuplahylly siis :) Ja huomatkaahan ihmiset, ei yhtään rimaa tippunut viimeiseltä radalta!!

Hyvä pojat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti