lauantai 16. tammikuuta 2010

Kontaktitreeniä?

Tänään lähdettiin reippailemaan ja samalla kasvihuoneelle. Piti mennä molempien poikien kanssa ottamaan kontakteja - Gillen kanssa otettiin ja sit kun lähdettiin pois, niin tajuttiin että Pogon kanssa mentiin tasan yksi kerta puomia :D Vähän unohtui kun piti niin kauhjasti kaikkee muuta säätää.

Mä harkkasin Kilun kanssa tosiaan niitä kontakteja, jotka onnistui vaihtelevalla menestyksellä. Otin tosiaan ensin hihnan kanssa pelkästään ja sitten ihan kunnolla. Mutta se on kyllä nyt ihan ulapalla sen kontaktin kanssa, kyllä se sen ottaa, muttei se silti tajua mitä se tekee. "jaa ei tässä ollutkaan namia tällä kertaa, ei tähän sitten varmaan tarvii jäädä odottamaan!?". Mut niin, kai ne sit suurimmaksi osaksi ihan ok meni.

Sit otettiin poispäinkäännöstä, mikä meinasi olla taas vähän liian haasteellinen, mut sitten kun me (eli minä) se tajuttiin, niin sit piti sitä hinkata molempien koirien kanssa ja molempiin suuntiin et saisin jotain järkee omaan ohjaukseen :) Operaatio töksähtely pois.

Ja menin tosiaan Pogonkin kanssa... se on H-U-L-L-U!! Jos Tanja muuta väitti, niin en uskalla kyllä mennä yhdenkään kettuterrierin lähellekään enää, kuinka hulluja ne sitten on, jos Pogo ei ollut mitään niihin verrattuna!? :D No niin, tosiaan... ihan sekaisin koko jätkä. Mulla on takkikin ihan kuolassa, kun tää yks kävi vähän ylikierroksilla. Ja sit kun se juoksee niin hemmetin kovaa. Oli aina kaksi estettä jäljessä, huudan rengasta ja jätkä on mennyt jo kepeille asti. Sit kun saan huudettua ne kepit, niin tää alkaa pujottelee keskeltä, kun tuli käsky vähän myöhässä :D Oli taas aika hienoo mennä Gillen kanssa sen jälkeen, kun sai hetken aikaa miettiäkin jotain ;P

Sit vielä hiukan harkkasin jaakotusta. Ja menetin totaalisesti hermoni Topin kanssa, ei sit oo ihan paras koutsi mulle - vieläkään. Mut sain kun sainkin onnistumaan sen niin kun Topikin halusi, ja ilman ettei Gille pysähdy aina siihen hypyn eteen miettimään, että hyppäiskö vai ei. En kyllä siltikään oikeen tajua sitä kuvioo... siis tajuan, mut en tajua.

Joo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti