maanantai 1. helmikuuta 2010

Harmittaa!! :/

Hmph. En pääse tänään harkkoihin, ja ärsyttää. Ei olis mitään muutakaan tekemistä, mut ei, ei pysty. Toista viikkoa jo kipeenä ja tuntuu että olo pahenee vaan. Pää räjähtää.

Aamulla kun oli vielä parempi olo, niin ehdin jo asennoitua siihen, että nyt pääsen Pogonkin kanssa taas hurjastelemaan, ja treeneissä ei pitänyt olla mun lisäksi kun Tanja, joten sekin olisi ollut plussaa - olisi päässyt ajoissa kotiin :) Kehuskelin pojillekin jo, että tänään onkin sitten agilitypäivä. Paskat oo.

Mut pystyin mä tänään sentään kaupassa käydä ja ostin Pogolle uuden lelun. Tai siis niin Pogo ainakin päätti, että hänen se on. Otin lelun paketista niin Pokeri omi sen samantien, jopa vähän pörisi Gillelle, että tää on nyt hei mun. Gille yritti epätoivoisesti tutkia, että mikäs lelu on kyseessä, mutta ei. Mun! Sitten kun Pogoa ei enää jaksanut kiinnostaa, niin Gille sitten järsi ton sinisen muovi-osan jo rikki :D Kosto.



PS. Tajusin just, että tänään pitää sitten vielä olla joku saakelin paska maanantai, ettei tuu edes täydellisiä naisia. Voi perkele!!

1 kommentti:

  1. Mullaki pääsi pari ärräpäätä ku tajusin kiiruhtaneeni kotiin aivan turhaan - sinkkuelämää vaan luki nelosen ohjelmistossa! EI saatana :( Mutta koita Sanna parantua!

    VastaaPoista