perjantai 1. tammikuuta 2010

Vuodenvaihde

Vuosi vaihtui taas. Siinäpä se meni ihan kivasti, Pogo oli ainut ketä ei niin hirveesti digannut.
No hitto kun joku oli sodan aloittanut ja ampui. Ensimmäisen raketin kuullessaan Pogo juoksi täysillä keittiön pöydän alle, alkoi armoton tärina ja itkeminen. Kyllä se siitä sitten hiukan rauhoittui, mutta koko illan se läähätti ja oli valppaana, että koska ne hullut hyökkää sisälle. Ulos ei suostunut raukka tulemaan koko illan aikana lainkaan.

Valettiin sitten tinat koko perheelle. Ei oikeen osattu ennustaa noista yhtään mitään, joten jos joku nyt jotain keksii, että mitkä mahtaa ennusteet olla, niin saan kommentoida.

Tässä olisi Pogon tina... Sillä oli eniten rahaa! Toi isoin möhkäle näytti ehkä kalalta!?



Gillellä oli vähän tälläinen vauhdikas. Jossain netissä luki, että naisen pää tarkoittaa riitaa naapurin kanssa, oiskohan tässä nyt sitten siitä kyse!? Mut toi tina oli aika hauska, se on ontto keskeltä.



Sitten olis tää mun. Yhdestä kohtaa se näyttää ihan lohikäärmeeltä. Mutta tässä mulle tuli mieleen siitä koira. Selällään makaava koira, jalat tuolla alhaalla ja sit pää tollee kenossa tossa ylhäällä. Niinku Pogo aina makaa. Mulla oli kans hiukan rahaa tossa, Topilla ja Gillellä ei ollut lainkaan.


Ja sit Topin tina. Kolme tollasta piikkiä. Toivottavasti nämä ei nyt ole sitten niitä neuloja, mitä ennustaa pahaa. Ehkä ne on vaan vauhtiviivoja, kun Topi juoksee agiradalla niin kovaa!? :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti