tiistai 5. tammikuuta 2010

Kisoihin valmistautumista

Huomenna on Pogolla edessä kisat. Eilen harkoissa oli tarkoituksena harkata sen tiimoilta.

Taru tuli tekemään meille ykkösluokan radan, ja olin myös kuulevinani, että tänään on sitten "hyvän mielen harkat". Eipä näkynyt sellaisia meilläpäin.

Pogolla ja Topilla meni ihan hyvin. Tai siis kenelläkään ei mennyt se ensimmäinen yrittäminen kunnolla, otettiin oikeen aikaa kellostakin, mutta eipä tainut siitä olla mitään hyötyä yhdenkään kohdalla. Toisella kerralla onnistui sitten paremmin. Topin ja Pogon ensimmäistä yrittämää en nähnyt, koska olin silloin jäähyllä Gillen kanssa ulkona.

Mutta toisella kerralla meni jo paremmin. Kerkesi se Topi jo uhoomaan, että hän ei mene sitten yhteenkään kisaan ton jälkeen. Mutta onneksi sieltä tuli sitten niitä parempiakin suorituksia. Paras tulos oli silti kymppi, koska muutama rima tippui sellaisessa kaarre-kohdassa. Mutta sitten päätin niin, että jos kahdelta radalta tulee molemmista kymppi, niin ne kumoaa toisensa, eli se on sillon nolla :D
Radan piti olla tosiaan helppo ykkösluokan rata, mutta ei se sitten niin helppo ollutkaan. Ehkä ollaan harkattu niin vaikeita ratoja, että helpot on sitten liian helppoja. Topi huomasi, että mitä hiljempaa se itse meni radalla, niin sen paremmin ja varmemmin Pogo meni. Jos hiukankin otti juoksuaskeleita, niin oli liian edellä. Kumpa se nyt ottaisi rauhallisesti myös huomenna siellä Noormarkussa...

Mun ja Gillen suorituksesta ei ole oikeen taas mitään (positiivista) sanottavaa. Ensimmäisellä kerralla Gillestä taas huomasi, että koko päivän aikana ei ole tehty pojan kanssa yhtään mitään. Höyrysi ihan hulluna. Komensi vaan mua, eikä tehnyt mitään oikein. Kepit oli ehkä ainut mihin olin tyytyväinen. Kontaktit oli ihan peestä, ja rengas oli taas ihan outo juttu. Renkaan Gille osaa mennä sillon, kun sitä ei käske menemään, sitten kun ohjaa, niin se menee sivusta. Olin niin raivoissani puolessavälin rataa, että olisin voinut räjähtää. Tärisin ihan ja meinasin alkaa parkumaan, tuli niin iso turhautuminen. Lupasin myydä Gillen mustalaisille. Mutta Taru sanoi, että siitä pitää varmaan maksaa, jotta ne ottaisi sen.

Nyt ainakin päätin, että niin kauan kun meininki on tollasta, niin mä ja Gille ei olla kisavalmiita. En halua mennä jonnekin virallisiin kisoihin sen takia, että saan hermoromahduksen ja alan parkumaan keskellä rataa :D Ja niin kauan kun kontaktit on noin surkeessa jamassa, niin me ei olla menossa yhtään minnekään kisoihin. Senkun heittää sitten mut ulos tavoitteellisten ryhmästä, mutta en mä ainakaan nyt tällä hetkellä halua yhtään kisaamaan. Nyt pitää vaan mennä sinne kasvihuoneelle taas hihnan kanssa kontakteja ottamaan... jälleen kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti