tiistai 22. syyskuuta 2009

Treeniä ja haukkumista

Oli eilen harkat, mutta oma motivaatio oli hetkellisesti hukassa. En tiedä mikä päivä eilen oli, kun kaikki vaan otti päähän. Ihan hyvin meillä silti treeneissä meni, itseä ei vaan voinut vähempää kiinnostaa. Meillä ei tällä kertaa ollut mitään kunnollista rataa, tekniikkaharjoituksia vaan - tylsää! :D No ei, oli ihan hauska oppia uusia tekniikoita. Otti vaan päähän kun aivot ei toiminut yhtään, ensimmäisessä harjoituksessa mä keksin yhden ohjauskuvion, toisessa en yhtään. En tajua, oli vaan vähän hidas pää. Ei aina voi olla skarppina.

Tein elämäni ensimmäisen jaakotuksen (ainakin tietääkseni), mutten silti oikeen tajua mikä idea siinä on, omasta mielestä se ei oo yhtään loogista seisoo ihan väärinpäin :) Gille meni kyllä mun mielestä tosi hyvin ne kaikki vaihtoehdot, yllätti jopa aika positiivisesti kun ei pelleilyt yhtään. Puri kyllä taas senkin edestä! Otettiin myös etenemisharjoitusta ja puomia hihnan kanssa. Se eteneminen meni hyvin sitten kun Taru oli auttamassa, yksin siitä ei tullut yhtään mitään. Ja puomin kontaktit oli välillä hyvät, ja välillä toi apina varasti ihan häikäilemättä. En sais sen mielestä ottaa yhtään etäisyyttä siinä...

Meillä on tällä hetkellä menossa lämminvesivaraajan vaihto. Se korjaajapoika tuli meille seitsemän aikaan aamulla, ja Pogo on haukkunut sitä kokoajan. Laitoin aidan siten, että pojat ei pääse muutakun olohuoneeseen, ja sekös harmittaa! Noi sedät juoksee tossa kokoajan ja kolistelee yläkerrassa, niin Pogopoika huutaa. Joku vartioimisvietti vissiin vähän voimakas, Gille ei hauku oikeestaan ollenkaan, on vaan ihan hermostunut.

Aluksi Pogo ihan tärisi. Koirankorjauskirjassa oli sellainen tarina, missä Peetsa oli ollut kaukasianpaimenkoiransa kanssa eläinlääkärissä ja sinne oli tullut joku mummo kissansa kanssa. Koira oli alkanut tärisemään ja mummo kysyi, että pelkääkö koira noin paljon lääkäriä, että ihan tärisee. Peetsa oli vastannut että joo. Todellisuudessa se kuulemma oli tärissyt sen takia, että sillä oli niin kova halu vain raadella koko kissa, mutta tiesi ettei niin saa tehdä.
Aloin sitten miettimään, että kumpikohan tossa Pogon kohdalla on, pelkääkö se vai haluisko se mennä antamaan vähän kurinpalautusta, kun hemmetin ukkelit hajottaa tuolla meidän saunaa :D Treeneissä ainakin huomaa näistä meidän kaikista kolmesta ruskeesta vesikoirasta, että niillä on kentän laidalla myös kova halu päästä tekemään, ei raatelemaan kissaa, mutta agilityä - mutta jostain syystä veikkaan, että toi meidän vellihousu kuitenkin ehkä vaan pelkää nyt tässä tilanteessa.

Jatkan nyt haukkumisen kuuntelua ja kolinapurkin heittelemistä... tai ehkä vois mennä lenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti