perjantai 4. syyskuuta 2009

Gille osaa

Gille taas keksii...

Se on keksinyt nyt yhden toooosi hauskan keinon päästä vähän seikkailemaan. Kun silmä välttää niin poika limboo takapihan portin alta leikkikentän puolelle ja menee sinne vähän hengaamaan (luulee kai olevansa kissa, kun pitää mennä tekemään tarpeensa hiekkalaatikolle). Eilen kun mulla oli siivouspäivä ja ovi oli auki kokoajan, niin poika karkasi sitten neljä kertaa. Tai siis niin monta kertaa mä sen sain rysänpäältä kiinni. Ei onneksi oo kauemmas mennyt, mutta häävi kun jotkut mukulat tulee leikkimään, niin toi apina säikäyttää ne hengiltä. Vähän lenteli räminäpurkki. Gille onkin todennut, että se limboominen takaisin tosi nopeesti sattuu selkään...

Tänään aamulla sitten Gille keksi hyvin erikoisen tavan herättää meidät. Poika oli hypännyt sänkyyn, mä hiukan havahduin siihen, mutta en ehtinyt vielä reagoimaan mitenkään. Topi ei edes herännyt. Mutta sit jätkä alko oksentamaan, hyppäsi siis sen takia sänkyyn, että voi alkaa oksentaa. Hieno homma. Siihen Topikin sit heräsi ja sai pojan alas ennenkun kerkes tapahtumaan mitään, onneksi toi koirien oksennustapahtuma on niin hidas :)

Tänään tuulee tosi paljon ja ulkoa kuului jossainvaiheessa joku pamahdus, mutta luulin että se on se räminäpurkki mikä siellä lentelee. Koko kolauksen jo unohtaneena päästin koirat ulos ja hetken päästä kuuluu olohuoneesta jotain tuhoomisääntä, tiesin että se on Gille touhuumassa jotain, mutta luulin että kohteena on frisbee. Menin katsomaan, niin poika syö siellä takapihan lämpömittaria. Se oli ilmeisesti lentänyt tuulen mukana maahan, vaikka on kiinni seinässä. Nyt se on entinen... toivon vaan tosiaan, että se on alkoholimittari, eihän elohopeaa käytetä enää tollasissa!? Ainakin mittari edelleen näyttää lämpötilan, joten vaikka se olisikin ollut elohopeamittari, niin ei se ainakaan karannut ole... Tässä tulos:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti