tiistai 29. syyskuuta 2009

Sateiset harkat

Mulla on kyllä aika huono tuuri ton sateen kanssa. Eilen meinasin kävellä kentälle harkkoihin, niin heti kun avaan ulko-oven ja meinaan lähteä, alkaa sataa kaatamalla. Tänään aamulenkin kanssa sama juttu. Great. Onneksi se sade sitten loppui kun alkoi ne harkat, oli kyllä muutenkin ihan tarpeeksi jäätävä ilma. Tyhmä syksy! :/ hemmetti ylihuomenna jo lokakuu, ihan mahdotonta!

No, mut harkoissa ei oikeen taas aivot pelittänyt. En muistanut rataa millään. Alku meni hienosti, mutta lopussa kun piti mennä sinne ja tänne, niin en vaan muistanut. Pitää siis vissiin alkaa pelaamaan jotain muistipelejä, että muisti kehittyisi. Mä sitten vaan hihittelin enkä keskittynyt mihinkään - vois siis sanoa, että oli hauskaa harkoissa :)

Gillen kanssa otettiin ekaa kertaa muuri takaakiertona, ja pöllö ei meinannut tajuta homman ideaa ollenkaan :D Se vaan hyppäsi siihen muurin reunan päälle etutassuillaan ja ihmetteli. Kyllä me se sitten lelun ja Terhin avustuksella saatiin se kiertämään, mut oli se aika hassua.

Kotiläksyksi sain kontaktit. Niitä otettiinkin Terhin kanssa ja sit yksin. Ihan ok ne meni, mitä nyt pientä sähläystä ja Kilu ei sitten jaksanut enää lopussa keskittyä.

Pogo oli kuulemma ollut ihan fiiliksissä kun Gille ei ollut kotona. Se sai ihan rauhassa pelata aktivointilelulla ja etsi-leikkiä. Sitten heti kun Gille tuli kotiin, niin poika oli taas ihan matomatalana ja mahdollisimman huomaamaton :( ärsyttää kun Pogon pitää vielä käyttäytyä noin, ja antaa Gillelle vielä oikeen kunnon syyn isotella. Vaikka Gillellä ei olisi edes pahoja aikomuksia, niin Pogo on varmuudenvuoksi ihan paniikissa.

Tänään aamulla Pogo oli ihan paras kun oltiin sit minilenkillä siellä vesisateessa. Puussa oli kaksi oravaa jotka Pogo bongasi. Ensin se puuskutti niinku joku härkä ja katsoi niitä oravia kummissaan. Sitten kun ne liikahti, niin Pogo päästi sellasen kauhunsekaisen äänen ja yritti juosta karkuun :D et sellanen vahtikoira meillä :P lopunmatkaa se katsoi epäileväisen näköisenä taakseen...

1 kommentti:

  1. Eilisissä harkoissa tuntui olevan muillakin dementtiaa;)Onneks Pogo on mitä on muuten olis ehkä tilanne riistäytynyt käsistä, Pogolle tietty stessaavaa:/

    VastaaPoista