perjantai 18. syyskuuta 2009

Epävirallisissa...

Eilen oli taas RKS:n epikset. Olin taas toimistossa töissä ja meinas mennä hermo jo heti alkujaan, ku paikanpäällä ilmoittautujia oli niin hemmetin paljon, ettei meinannu millään pysyä mukana tahdissa. Taas oli ainakin sata rautaa tulessa samaan aikaan ja kiire oli. Mikä ihme siinä on, ettei voi ilmoittautua ennakkoon!? Ens kerralla kun mä oon ottamassa ilmoja vastaan, niin hyväksyn ainakin vaan ne ennakot, muut voi sit jäädä rannalle ruikuttamaan ;D NIH!!

Mut asiaan. Olin ihan varma etten pysty keskittymään Gillen kanssa menoon sen toimistossa olemisen ja häsläämisen takia, ja kyllä se hiukan keskittymiseen vaikuttikin. Vähemmän kuitenkin mitä odotin.

Mölliradalla meillä oli vauhti päällä! Olin alkurataan niin tyytyväinen, kunnes loppupäässä tuli A, ja siihen lysähti. Alku meni mun mielestä niin kivasti ja sain juosta oikeen kunnolla - Gillestä alkaa löytymään vähän poweria, mut sit tulee ongelma kun mä en pysykään enää perässä! A:lle mentiinkin sitten niin hemmetin kovaa, et Gille suoraansanottuna lensi sieltä alas. Siihen mennessä luulin, että meillä oli nolla pohjalla, joten otti päähän! Mutta tais meillä olla yksi kielto siellä jo!? Ei pysty muistamaan... Gille hyppäsi Pogomaisesti A:n harjan yli, otti kontaktin muttei pysähtynyt (ei se varmaan pystynyt pysähtyy, ku oli niin iso ilmalento). Palautin takaisin kontaktille ja jatkettiin. Sen jälkeen oli putki minkä toisessa päässä piti valssata tai ottaa sokkari, mutten kerennyt ajoissa sen kontaktin takia. Yhteensä meiltä tuli 15 virhettä radalta ja oltiin viidensiä.

Itteeni otti ihan hemmetisti päähän se A... manasin vaan radalta tullessani ku ärsytti niin paljon. Sitten kaikki tuli sanomaan, kuinka loistavia me oltiin ja hienosti meni. Kai se on sitten uskottava tota enemmistöä, kukaan ei ainakaan näyttänyt olevan mun kanssa samaa mieltä :D Erinäisiä kommentteja tuli, että miksi ihmeessä sä palautit sen takaisin siihen kontaktille... tai no, vaikkakin, ihan oikein sä teit. Noh, palautin sen sen takia, kun luulin että niin kuuluu tehdä. Ja niin sit vissiin kuuluikin... Ärsyttää silti, ku meillä olis voinu mennä NIIN hyvin!! Ihanneaikakin alittui vaan 12 sekuntia, vaikka olis ollut ihan mahdollista alittua jopa 20 sekkaa. Missä me oikeen kupattiin sit niin kauan, kun musta tuntu että juostiin niin pirun kovaa. Kai se meni sit siinä kontaktia korjaillessa... Nyrjäytin nilkkanikin kun oli niin kova meno. Et kai se sit ihan ok rata oli :) En mä niitä Terhin surkeita palkintoja oliskaan halunnut :P

Ykkösissä oli melkeen sama rata, mutta oli jotain esteitä erilailla/enemmän ja kepit. Alku meni taas hienosti. Puomin jälkeen oli kaksi hyppyä ja putki. Meinasin eka mennä takaaleikkaamaan sen toisen hypyn, mutta Topi sanoi, että koita mennä vaan hyppyjen toiselta puolelta, että se menee sit varmasti sinne putkeen. No sen takia poika meinas sitten mennä sen toisen hypyn ohi. En tiiä kumpi keino olis ollut sitten parempi. Kepeillä meillä oli vähän häsläämistä, ylläri :D Siinä meni vähän aikaakin, kun Taru oli varmuuden vuoksi seisomassa siinä kentän laidalla, että jos Gille ei mee keppejä kunnolla, niin hän tulee kävelemään sit siihen toiselle puolelle - sillai se meinaan osaa ne kepit mennä. No Gillehän sit siinä pujottelun lomassa meni vähän morjestamaan Tarua, otti vähän isoja pujotteluja ku kaarsi sillee pari metrii siinä välissä :) Mut siltä radalta ei saatu kun kymppi vaan. Yliaikaa meni 0,08 sekkaa, joten sen takia oltiin vasta seitsemänsiä.

Ihan hyvä mieli kisoista jäi, kai meistä vielä joskus jotain tulee sitten :) taas vaihteeksi tällänen fiilis.

Sitten Pogo. Niillä meni se möllirata kans vähän vauhdikaasti, radalla sai juosta aika kovaa, mikä sit nostattaa taas Pogon kierroksia. Pojille kertyi pisteitä 20 - mutten nyt tietenkään muista mistä. Veikkaisin, että rimoista tai kontaktista.

Tälläkin kaksikolla meni se ykkösten rata sitten paremmin. Pojilla oli paras aika makseista, mutta kymmenen virhepisteen takia olivat vasta viidensiä. Hitto kun sais ne tyhmät rimat pysymään paikoillaan! Avoimelta ne sai hyllyn, mutten muista miksi.

Tyhmää kun mulla on Pogosta aina niin vähän kirjoitettavaa, se on vaan niin vaikee kirjoittaa toisen puolesta - eikä tolla Topillakaan toi runosuoni oikeen näytä sykkivän.

2 kommenttia:

  1. Teillä olikin Sanna nollat alla aalle saakka! Oikein teit et palautit kontaktille, pitkän päälle se tuottaa paremmin hyvän tuloksen Kontaktille palauttamisestahan tulis hylky muttei mölleissä eli siitä tuli kympin virhe. Hyvältä näyttää teidän kehitys, mä intona seurasin radan reunalla=D Mielestäni Pogolle ei tullut kontakti virheitä mut ne rimat millä ne saatai pysymään. Ykkösten rata oli hieno pojilla, kun Topi viel malttais...siltä radaltahan tuli vain yks rima alas.

    VastaaPoista
  2. Onnea Sanna ja Gille onnistuneista epiksistä!
    t.Svingi :-)

    VastaaPoista