tiistai 8. syyskuuta 2009

Parturointia ja agia

On odotettu jotain kisaraporttia lauantaisista kisoista. On vaan niin vaikee raportoida toisen puolesta. Pogolla oli siellä kaksi rataa, agirata ja hyppyrata. Ensimmäisellä oli teemana kontaktit, jotka menikin sitten vallan loistavasti. Jes! Valitettavasti siitä radasta meillä ei ole videoo. Tuloksille pojat pääsi, mutta hiukan ne niitä pisteitä taas keräili. Hyppäriltä tuli hylly. Ihan onnistuneet kisat, tai Topin sanojen mukaan "on mua enemmänkin vituttanut". Alla pari tosi mahtavaa kuvaa Pogosta kun sillä on vauhti päällä:


Agilitykuvien copyright: Sirpa Saari

--

Eilen pojilla oli parturipäivä. Ensin oli Pogon vuoro, se poika osaa käyttäytyä hienosti parturissa. Nyt siitä tuli sitten taas rotta... oikeen rokkirotta. Hitto et on tyhmän näkönen :D

Pogo ennen kotona.

Pogo ennen operaatiota... kivi suussa tottakai.

Pogo ja sen rokkitukka. (harja kuvausrekvisiittaa)

No sitten olikin Gillen vuoro. Eikä enää ollutkaan niin helppo asiakas. Liekö ennen kukaan muu asiakas purrut Tarua parturoinnin aikana!? Epäilisin :) Siinä oli ehkä pientä kädenvääntöä pojan kanssa. Kun ei saa koskea kasseihin, tassuihin tai naamaan sen koneen kanssa. EI SAA! Ja sitten tapeltiin. Piti pitää pari jäähyä välissä, kun ei enää oikeen omat voimat riittänyt. Ihmettelen vaan, että miksi se tappeli vastaan niin paljon. Ensimmäisellä kerralla kun turkki ajettiin, niin jätkä oli ihan nätisti, mutta nyt oli jotain ihan muuta. Pientä isottelua ilmassa taas. Saatiin me se silti ajettua, voitto meille ihmisille!! :) (ite kyllä olin jo yhdessä vaiheessa valmis luouttamaan ja jättämään pojalle sellasen hieman erilaisen lookin :D)

Gille vielä "pitkässä" turkissa... huomaa miten hyvin osaa sanan "odota".

Meidän idioottihan se siinä.

Ja sitten siitä tuli rotta.

Moni tietääkin, että kun vesikoiralta ajaa turkin niin muut koirat menee sekasin. Hakaloiden sheltit sekoo kun Zikin turkki ajetaan, Gille rakastui viime kerralla Sooloon, Pogo rakastui Gilleen... Tällä kertaa Gille päätti, että Pogo on paska. Olisi kiva tietää, että mitä siinä tapahtuu, erittyykö siinä jotain hajua, että käytös muuttuu tolla tavalla? Gille oli tosi uhkaava Pogoa kohtaan, hyökkäs jopa kimppuunkin kerran. Kokoajan sellanen isotteleva asenne päällä, ja meidän pieni vellihousu Pogo ihan paniikissa ja tärisee. Illalla Gille oli onneksi jo niin väsynyt, että ei jaksanut enää isotella, ja pistin pojat jopa suihkuunkin, ajatellen että jos siitä olis apua. Laitoin varmuuden vuoksi yön ajaksi aidan poikien väliin, että Pogo saa rauhottua. Koko juttu oli Gillestäkin tosi stressaavaa, maha ihan sekasin.

Mutta aamulla kaikki oli taas kunnossa. Ei Killeri enää reagoi Pogoon mitenkään erikoisesti. Aamulla ne pussaili jo täyttä häkää toisiaan. Ja äsken oli normi painimatsi menossa. En voi siis käsittää, että mitä kummaa eilen tapahtui!? Oliko Gille sitten vieläkin siitä parturoinnista niin kiihdyksissä, et testosteroni määräsi tahdin?

--

Kävin mä eilen myös harkoissa sen ipanan kanssa. Ollut siis tosi touhukas päivä. Siellä oli ihan jees. Sain tehtyä sovun Gillen kanssa, vaikka sen parturointi-operaation jälkeen uhkasinkin jättää pojan susien syötäväksi.

Otettiin radan ulkopuolella rengasta, joka meni joka kerta oikein! Hihnan kanssa puomia, ihan ok. Otettiin etenemisharjoitusta niin, että Hanna vingutti lelua hyppyjen toisessa päässä ja Gille poika juokseeeee :D Tarun kanssa otettiin keppejä sillee hassusti. Vinokepit niin vinoon kun saa, Taru toisessa päässä sen vinkulelun kanssa ja mä ohjaan Gillen "pujottelemaan", eli juoksemaan täysillä siitä läpi. Hauskaa.

Terhin tekemä rata oli melko vauhdikas. Terhi sanoi, ettei oo koskaan nähnyt mun juoksevan niin kovaa :D en oo varmaan itekään. Siinä oli pari kohtaa mitkä oli melko haasteellisia mulle itselle, mutta tuli hyvä mieli kun sain ne sitten lopulta onnistumaan :) meinas kyllä epätoivo iskeä ja kunto loppua kun juoksin samaa kohtaa sata kertaa. Mut olin ylpee kun Gille jaksoi kuitenkin aika hyvin keskittyä koko ajan, paitsi kepeillä.

Nyt sit vaan lisää harjoittelemaan sitä paikalleenjättöä. Se on nyt ihan päin seiniä meillä. Se oli ehkä surkeinta mitä harkoissa oli eilen. Tarvii myös varmaan alkaa ottamaan myös A:ta hihnan kanssa, en halua että se alkaa niillä kontakteillakin pelleilemään, nytkin se tuli muutaman kerran pois ilman lupaa. Mut se johtuu siitä etten palkannut sitä. Kai. Ja sit kun sais ne kepit toimimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti