sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Merikarvia

Topi on nyt niin innostunut tosta perhokalastuksesta - ja sai mutkin puhuttua mukaan Merikarvialle tänään. En itse kylläkään kalastanut, vaan kävin poikien kanssa lenkillä ja valokuvasin. 288 kuvaa sain otettua siinä 4 tunnin odottamisen aikana, ei paha saalis :)

Aluksi kävin tosiaan Pogon ja Gillen kanssa lenkillä, askelmittari näytti 5800 askelta, joten ihan hyvä aamulenkki se sitten oli. Ei kyllä hajuakaan missä kävin, ja vähän matkalla jännitti, että mahdankohan löytää takaisin... mutta hyvin meni. Siellä oli kyllä seutu todella oudon näköistä, ihan kun jostain slummista. Missälie sitten mahdoin seikkailla :)

Sitten aloin kuvaamaan poikia ja maisemaa, tässä nyt jokunen otos... Tämä tahtois kyllä uuden kameran, huomasin taas että toi meidän kamera on niin peestä! Että jos joku haluaa sponsoroida, niin saa kyllä ostaa järkkärin meille! :)

Lenkiltä tulossa takaisinpäin... Gille meinas syödä yhden mummon ku kulki tosta ohi. Pojat oli tollee vapaana ja en mä sitä mummelia tietty huomannu ennen ku Gille oli jo huutamassa sen edessä... hups. Vesikoirien maine kiirii :) Muuten lenkki meni mainiosti. Olen pitänyt nyt räminapurkkia mukana lenkillä, eikä hyökkää poika enää haukkumaan toisille - alkoi tottelemaan ja toisesta rämähdyksestä... jes!

Gille ja syksy.

Ja sitten kun se näki vettä, ei poikaa pidellyt enää mikään. Hyvä etten ite joutunut perässä, vähän oli kivikkoista maastoa. Gille kävi koskessa uimassa ainakin 10 kertaa - väkisin.

...jos mä sit vielä hiukan...

Ja mitä teki sillä aikaa se toinen poika!? Öö, söi kiviä!! Mitäpä muutakaan!! Niitä oli siellä pari.

Ensin se poseeraa ja sit kävi uimassa. Tossa kohtaa Gille oli kokonaan irti, kun kaikki kuvat meni pilalle sen tyhmän hihnan takia. Eihän se tietty pysynyt sekuntiakaan paikallaan ja karkasi uimaan. Virta olikin vähän voimakas ja meinasi vielä koko pojan mennessään... jostain syystä ei hihnaa enää irrotettu sen jälkeen :o

Ilmeisesti kivet loppui rannalta, niin niitä piti alkaa sukeltamaan lisää koskesta...!?

No okei, mä oon kunnolla.

Tuolla se iskä vaan kalastaa ja mä joudun täällä rannalla ruikuttamaan...

Sai se Topi kalankin!! Pogo oli vähän ihmeissään.

Siinä se on. Ainakin 10 kiloinen kirjolohi :D Topi pähkäili, että päästäiskö menemään vai ottaisko mukaan... mä sanoin että päästä menemään ja tossa se on nyt sitä harmitellut koko loppupäivän. Olis kuulemma maksanu sittarissa ainakin 15 euroo.

Meidän peikko.

Kaksikko. Miten toi Pogo saakaan naamansa noin tyhmän näköiseksi!? :D

Ja viimeiseksi... vesikirppu!!

1 kommentti:

  1. Varo nyt vähän miten puhut Merikarviasta :-D Mä katos asu siellä (-:

    VastaaPoista