tiistai 16. maaliskuuta 2010

Possu-vinkulelu meni hukkaan!!

Etsintäkuulutettu: Gillen possu-vinkulelu!! Se meni hukkaan eilen maneesilla, ja voi ei!! Oli ainoaa laatuaan, koska ei mennyt rikki sitten millään. Yleensä meillä kaikki vinkulelut on samantien rikki, mutta ei possu, se oli kestävää tekoa. Ja nyt se meni hukkaan :/ Se oli vielä pikkujoululahja, joten en tiedä mistä se on ostettu.

Oltiin siis harkoissa eilen. Siellä ei taaskaan ollut muuta kun minä, Topi ja Heli. Omatoimitreenit, johon kehitettiin sunnuntaisista epiksistä joitain osia. Heli naureskeli siinä, että onko se aina samanlainen sota kun ollaan Topin kanssa aksaamassa. Mä en voi kuunnella mitään mitä Topi sanoo ja toisinpäin. Radanrakennus oli siis erittäin mielenkiintoista :D

Avoimessa luokassa oli siellä kaukana (joka näkyy videolla erittäin huonosti) sellainen kohta, missä oli putki kaarella ja siellä ulommalla puolella kiersi hypyt. Moni otti sen siellä epiksissä sillee kauko-ohjauksena, että pysyi itse putken puolella, eikä mennyt kiertämään niitä hyppyjä erikseen. No tätä me yritettiin sitten Gillen kanssa, ja sain mä sen ehkä 80 prosenttisesti onnistumaan :) Juoksin sitä kohtaa taas ainakin sata kertaa, kunnes tuli astmakohtaus ja piti lopettaa :D

Pogolla oli ihan eri meininki päällä kun sunnuntaina. Nyt se taas tottelikin jotain. Ehkä sitä vähän jänskättää toi kisatilanne, ja sit ei voi tehdä mitään järkevää. Nyt onnistui se hyppy-kepit, mikä oli ongelmakohta epiksissä. Sitten kun Pogo ei ollut kentällä, niin se söi palloa. Sillä oli sellanen aika pehmeä pallo, jonka se rikkoi ihan kokonaan. Jotain patoutuneita tunteita olis siis silti kehissä.

Ihan hauskat treenit, vaikka vähän kirosanoja lentelikin. Sain juosta ja kovaa, minkä takia oli tosi hyvä fiilis treenien jälkeen. Toista voi sanoa sitten poikien viime yöstä, se oli oksennusta täynnä.

Gille oksenteli jo ennen harkkoihin lähtöä - ipana oli taas syönyt sellaista kovaa muovirasiaa ja niellyt niitä palasia, niitä se yritti ilmeisesti saada ulos. Oksennusta ja muovinkappaleita löytyi myös meidän sängystä, jonka seurauksena pääsi päiväpeitto ja Topin peitto pesuun. Sitten oltiin harkoissa ja kaikki oli ok, annoin ruokaa illalla ja mentiin nukkumaan. Topi lähti yövuoroon.

Yhtäkkiä alkuyöstä Gille hyppää sänkyyn ja on vähän omituisen oloinen, piippaa ja itkee. Sitten se tulee mun viereen istumaan, läimäsee tassun mun naamalle ja alkaa yökkäämään. Siinä oli noin sekunti aikaa heittää koira alas sängystä - ja sitten lensi yrjö. Kaikki ruoat siinä kasassa. Gille alkoi vetelemään sitä sapuskaa samantien takaisin naamaansa, ja en mä siinä sitten jaksanut estellä - pääsen ainakin itse helpommalla. Eikä siinä nyt noin nopeesti katsottuna näkynyt niitä muovinkappaleita. Hevosenpaskat se blokkasi pois, ne ei enää kelvannut uudelleen. Ihan karmiva haju, (oksennus, perunakanamössö, kurkku ja hevosenpaska yhdistettynä) joten piti siinä sitten vähän tuulettaa ja pestä lattiaa. Takaisin nukkumaan. Sain just hyvän asennon niin... uudestaan PUGLAA. Kaikki ruoat uudelleen ylös, jotka tällä kertaa sitten siivosin pois (ja sain vessanpöntön tukkoon). Ja nukkumaan.
Meni varmaan tunti tai kaksi, niin viereisestä huoneesta kuuluu taas oksentamista. Ihmettelen, että mitä Gille voi nyt vielä oksentaa!? No se olikin Pogo!! Siellä oli kaikki Pogon ruoka matolla, kera ihanien värikkäiden pallon palasten. Taas siivous ja vessanpönttö uudelleen tukkoon. Aika jöötiä tavaraa vissiin. Ja nukkumaan. Kunnes, TAAS. Nyt tuli Pogolta viimeisetkin pallon palaset ulos - ja sitten saatiin nukkua. Molemmat pojat ihan hämillään, että mikä tää juttu nyt oikeen on!? Sitten vielä olin laittanut sen Topin peiton pesuun ja pesukoneen ajastukselle niin, että se menisi päälle viideltä ja olisi valmis kun herään... no joo. Kello 4:55 se alkaa piippaamaan, että olisin nyt valmis täällä! Vähän siis väärin laskettu se aika. Ja taas noustaan ylös.
Sitten kun vihdoinkin se herätyskello soitti, niin olisin ollut kyllä aika valmis saamaan jonkun hermoromahduksen. Pogon maha huutaa ruokaa, oli vissiin vähän tyhjä olo.
Toivottavasti niillä nyt pysyy sitten se ruoka sisällä, ja toivottavasti se johtui näistä ylimääräisistä asioista mitä ne oli syönyt. Joohan!?

Luin eilen yhden faktan hyeenasta, "hyeena syö kaiken, minkä saa nieltyä. Sulamattomat osat se poistaa myöhemmin oksennuspalloina." - kuulostaa melko tutulle.

Tänään Gillellä lääkäri - jos oikeesti vois alkaa selviimään jo pikkuhiljaa, että mikä sitä pikkupoikaa vaivaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti