lauantai 27. maaliskuuta 2010

Kuulumisia välillä

Pitää taas vähän päivitellä, että sitten voin valittaa muille kun ne ei ikinä kirjoittele blogeihinsa mitään ;)

Ilmoitin nyt sitten Gillen ensimmäisiin virallisiin kisoihin. ATT:llä olis ollut kolme starttia, mutta Topin yövuoron takia ilmoitin meidät vaan kahteen viimeiseen. Topin ja Pogon myös siis. Jännitys alkakoon. Mutta ei se nyt niin helppoa sitten ollutkaan. Tiistaina pistin ilmon menemään ja torstaina Topi katkaisi kätensä lumilautaillessa. Meni ranne aika pahastikin poikki, ja nyt se joutuu pitämään kipsiä siinä yli kuukauden. EI KIVA.
Eli seurauksena Pogolta puuttui ohjaaja, ja Taru sai erikoisluvalla mennä sitten Pogon kanssa - tällä kertaa :) Mä olisin saanut luvan mennä myös, mutta en tod halua. Oltaisiin siis voitu ihan hyvin mennä kaikkiin kolmeen kisaan, mutta näin kävi nyt tällä kertaa.

Gillellä menee edelleen ton kutiamisensa kanssa vähän heikosti. Mua huolestuttaa se asia niin paljon, kun ei mikään tunnu tehoavan. Se on ollut eliminaatiodieetillä jo vaikka miten kauan, eikä mitään tulosta. Karvaa lähtee edelleen ja poika on taas vähän kiukkunen. Ärsyttävintä ikinä. Ehkä ensi viikolla tulee verikokeen tulokset ja ollaan ehkä edes hiukan viisaampia!?

2 kommenttia:

  1. Kivaa kun tuutte Turkuun kisaamaan! Mä tuun kannustamaan! :)

    VastaaPoista
  2. Ei saa tulla!! :D Ajattelin, ettei hallissa saa olla kukaan sisällä sillon kun mä meen Kilun kanssa :P

    VastaaPoista