torstai 4. helmikuuta 2010

Stressi jatkuu...

Mahdankohan ottaa tämän tilanteen nyt vähän liian tosissaan? Ku kysymyksiä kysymyksien perään ilmestyy vaan päähän... Kai sitä tarvii tänään alkaa sit vähän googlettaa, jos sieltä jotain vastauksia löytyisi. En nyt kehtais soittaa taas Annalle, ja kysyä tyhmiä.

Eilen rupesin miettimään, että mitä nyt sitten jos se kutina loppuu? Mistä mä tiedän, että johtuuko se siitä, että annan sitä antihistamiinia - vai siitä että poika syö kotiruokaa? Hmm.

Ja se lääke on ihan hanurista. En tykkää siitä yhtään. Se pistää pikkupojan pollan ihan sekaisin. Anna sanoi, että ei siitä oo mitään haittaa, pistää vaan vähän väsyttämään. Ensinnäkin, lääke on kolmiolääke! Ja toiseksi, toi jätkä on ihan jossain muissa maailmoissa sen ottamisen jälkeen. Eilen kun annoin sellaisen sit päivällä, niin se ei tehnyt mitään muuta kun vaan makasi lattialla ja nukkui, nukkui ja nukkui. Iltakävelylläkin se oli ihan flegu. Nyt annoin sitten illalla vielä yhden, jos saisi nukkua kunnolla ilman raapimista - kello on nyt 10:15 ja poika edelleen ihan maassa. Ja lääkettä pitäisi antaa 1 tabu 2-3 kertaa päivässä. En halua. Vaikka moni ehkä ajattelee, et onpahan Gillekin sitten hetken rauhallinen, niin en mä ihan tollastakaan koiraa haluis.
"Atarax on rauhoittava lääke, se vähentää ahdistuneisuutta, jännittyneisyyttä ja kiihtymystä. Atarax on myös voimakas antihistamiini, ja erityisen tehokas iho-oireisiin liittyvässä kutinassa."
Ei tossa siis mitään muuten haittaa oo, Gille kun ei käytä hirveesti alkoholia tai on vielä liian nuori ajamaan autoa, että sen puolesta voi vedelläkin kolmiolääkettä. Mutta onko se sitten hauskaa, että toinen jaksaa just ja just silmänsä avata. Mutta nyt kun tässä kuuntelen, niin eipä oo kyllä rapsutustakaan kuulunut (puremista ja nuolemista kyllä)... Vähän plusmiinusnolla tilanne.
Niin ja joo, sit miten kauan noita lääkkeitä mahtaa pitää syöttää? En muista yhtään mitä Anna niistä sanoi. Sen se sanoi, että jos ei tehoo niin ei viikkoa kauemmin kannata syöttää. Mut noita pillereitä on tossa nyt sata, et ei niin hirveesti hotsittais niitä kaikkia syöttää poloiselle. Vaikkakin niistä sit kai hyötyy on... mutta...

Sit mietin, et saanko nyt laittaa ruoan joukkoon esim. piimää ja raejuustoa? Ja ne namit hämää. Mitä nameja esim. aksassa ja lenkillä? Pistänkö tosta sitten keitetyn perunan taskuun ja menoks? x)

Mitä tosiaan tapahtuu sitten sen 2 kk perunan syömisen jälkeen? Oon nyt tasan yhden päivän elänyt tätä perunadieettiä, ja hermot menee jo nyt. Parasta tosiaan on se, että minä en edes ole se ketä on dieetillä :D Mut ehkä otan tän nyt jotenkin vähän väärin. Mut hemmetti kun en edes tiedä miten paljon sitä ruokaa kuuluu antaa! Olen nyt jo laihduttanut pojasta 2-3 kiloa, niin en haluis nyt enempää sitten saada niitä kiloja pois. Tällästä se sitten on, kun oppii liian helpoille tavoille. Monelle ihmiselle tällänenkin tilanne on ihan normaalia arkipäivää, ja mä teen taas kärpäsestä härkäsen...

Pah... taidan lähtee aamulenkille ja katson saisko tohon poikaan jotain virtaa.

3 kommenttia:

  1. Perun sanani, kyllä se edelleen rapsuttaa. Heti kun lopetin kirjoittamisen, niin se aloitti sen taas.

    VastaaPoista
  2. Kilu kaipaa vaan lämpimään täältä suomen pakkasista. Uskon et asia järjestyy, Nanne kerran ilmoitti jäävänsä tänne eikä lähde kuulemma reisuun mukaan ;)niin tehdääs vaihtarit Gille lähtee Nansun puolesta MUMMAN mukaan=D kyl kutinat sillä lähtee!!! eikä muuten oteta histamiineja mukaan jos kerran väsyttävätkin niin.

    VastaaPoista
  3. Jep, kyllä Tarun nyt ainakin yksi koira pitää saada matkaan mukaan :-)

    Pyrylle kanssa jossain vaiheessa ehdoteltiin tiukkaa dieettiä, kun sen varpaanvälit kutittivat. Ei minusta ollut siihen hommaan, mutta onneksi tilanne rauhoittui ihan yksinkertaisilla keinoilla. Tärkeimmiksi taisivat nousta erilaiset öljyt (lohi-/hylje- ja pellavaöljyt), joita lisäilen nykysin suht säännöllisesti poikien ruokiin. Huomaan, että jos on mennyt pitkään ilman öljyä, tassujen tila huononee.

    Pyry treenaa omatekemien lihapullien tai näiden lisäaineettomien namien voimalla: http://pyrymaailma.blogspot.com/2009/04/herkkulautasella.html

    VastaaPoista