lauantai 4. joulukuuta 2010

Kisaamassa ATT:llä

Kisaamassa oltiin joo. Ilmoittautumisten viimisenä päivänä mietin ja punnitsin, mennäkkö kisaamaan vai shoppailemaan? Päätin olla koirille reilu ja valitsin kisaamisen. Oi turhuus. Olis voinut tämänkin päivän viettää tuhlaamalla rahaa. :D

Ihan hyvä fiilis oli kuitenkin radoista siihen asti, että taas aloin ajattelemaan asiaa enemmän ja näin ne videolta. Oi kauhistus. Kontaktien suhteen olin tehnyt päätöksen, että nyt loppu se pelleily. En enää ala mitään palauttelemaan alusta jos kontaktit menee pieleen, vaan Gille maahan ja pois radalta. Niin mä sitten teinkin ekalla radalla, kun puomi oli kivasti neljäs este. Gille kyllä otti kiltisti kontaktin, mutta hyppäsi siitä mua kohti ilman lupaa. Pois. Sitten alkoi vähän pännimään. Minkä hemmetin takia käyn kisaamassa, jos en koskaan pääse maaliin asti? Muutenkaan ei ole rahaa, niin miksi sitä sitten siihen tuhlaamaan? Käyn siellä kuitenkin sen takia vaan, että saisin sitä omaa jännitystä pois, en nollia keräämässä (mikä on kyllä käynyt varmaan selväksi ihan kenelle tahansa kuka meidän menoa katsoo). Niin tein sitten uuden päätöksen. "ihan sama, jos se ottaa kontaktin, niin jatketaan vaan, jos se sikailee niin mennään pois". Me ehkä ollaan nyt tämän päätöksen takia ykkösissä ikuisesti, mutta ei kyllä oltais noustu sillä vanhallakaan tekniikalla. Eikä sillä nyt niin väliä ookaan, ykkösissä on ihan kivaa :) Ykkösissä on vaan se huono puoli, etten mä tykkää yhtään ykkösten radoista. Liikaa suoraa, ja ne on typeriä. Ei osata. PAITSI, tänään mentiin ihan hyvin suoraa. Ei Gille kysellyt oikeastaan lainkaan siinä välissä. Mei vaan.

No mutta. Toisella radalla kerättiin pisteitä (30) ja kolmannelta tuli yllättäen hylly. Ja sekin hylly tuli siitä, että Gille haki ite väärän esteen. JEE GILLE! Poika kehittyy, mutta ohjaaja ei tajua sitä :) Tein myös havainnon, että kun Gille tulee putkesta, niin seuraavana oleva kontaktieste pitää ohittaa. Selkeäähän tuo. Mutta en kyllä varmaan ohjannutkaan niitä kunnolla. Keppejä Gille ei osaa enää lainkaan. Ne piti molemmilla radoilla mennä kolme kertaa. Koko rahan edestä. Myöskään ei tarvii edes yrittää katsoa mihin mennään, kun voi ihan hyvin purrakin mua. Mutta ei silti ollut mitenkään huono pössis. Mut nyt taas vähän masentaa. Ainakin, kun jokapuoleta tulee harkoissa kommentteja, kun Gille on niin hyvä, ja Gille on niin varma koira. Nii-i, eli kaikki on vaan siitä kiinni, että sillä on vaan hiukan huono ohjaaja. Mutta edelleen, näillä mennään.

Pogo oli IHANA!! Niinkun mä olin muistellutkin, niin ATT:llä on hyvät valot. Eikä Pogolla ollut havaittavissa yhtään mitään ongelmia näkemisen kanssa. Varsinkaan kun sillä oli hienot vaaleanpunaisethomopinnit päässä, ettei tukka ole silmillä (Ansku ja Tanja ei ymmärtänyt Pogon värimieltymyksiä). Siellä se mennä viiletti ihan täysillä. Kolme hyllyä se keräsi, mutta kaikki oli sellaisia "mää meen tonne"-virheitä. Ekalla radalla tuli hylkäys kun Pogo meni väärään putkeen. Tokalla radalla tuli hylkäys kun Pogo meni väärään putkeen - tai oikeastaan kolmeen. Kolmannella radalla tuli hylly jo ennen ekaa hyppyä, ku Pogo vähän oikasi suoraan kolmannelle hypylle. Sitten oli vähän hassuja lentokeinuja ja rimojen tiputuksia, mutta ei ne haittaa!! :)

Pogo tahtoo vielä kertoa, että ATT-hallin nurkassa oli typerä mörkö mikä humisi. Siitä se ei tykännyt yhtään, piti vaan kiivetä Topin syliin kun pelotti niin kovin. Ehkä sen takia se ei halunnut viimeisellä radalla hypätä sitä mörköä kohti. Siinä oli meinaan Kroatialainen tuomari keksinyt jännästi aloituksen. Se oli väärinpäin! Hypättiin seinäänpäin ja siitä lähdettiin takaisin kahden muun hypyn kautta. Hauska ratkaisu.

Videoita EI ole luvassa. Topin voitte puhua ympäri, mutta Gillen videoita ei tule. Ei muutkaan niitä hylkyvideoitaan halua julkisesti esitellä. Paitsi että en tiedä voiko meidän hienolla uudella kameralla videoituja videoita edes tänne ladata. Piti siinäkin sitten joku tyhmä ominaisuus olla.

Anskulle suuresti kiitoksia juttuseurasta. Oli kyllä vähän outoa, kun mulla ei ollut mun Ketyä mukana tänään lainkaan :D Mut Anskusta sai hyvän pylvään mihin koirat pystyi kiinnittämään :) Vaikkakin, Anne-Maria taisi kiinnostaa tuomarin tsiikalu siinä loppuvaiheessa vähän enemmän ;) Lukijat saa sitten päätellä oliko se kiinnostuksen kohde Rauno Virta vai Alen Marekovic.

3 kommenttia:

  1. Tyrmään heti!!! Sanna osaa ohjata ja Gille osaa mutta...asenne "ei tästä kuitenkaan tule mitään" se on väärä!!! Päätä heti että nyt mennään eikä meinata, voitetaan koko paska ja siinä se on, käskyt kunnolla eikä ehdoteta Gillelle että menisitkö. Lukijoille lisää vinkkejä, Ansku kisas ykkösissä ja oli töissä kakkosissa. Tarvitsi lunttilappuunsa radan pituuden, ihanneajan ja tuomarin puh.numeron :oD

    VastaaPoista
  2. Minäkö tuomaria tsiikaamassa...eeeeen!!! :-D
    Oli tosi kiva nähdä teitä!
    Toivottavasti Ahvenanmaalla taas!

    VastaaPoista
  3. Virta se oli varmasti mitä tsiikailitte ;)

    VastaaPoista