keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Iloista joulua!

Iloista joulua kaikille blogin lukijoille!!


Ja tähän perään on hyvä laittaa muutama muukin uusi kuva. Ensimmäisenä on Gille ihastelemassa chili-pipareita... "voi kumpa sais edes yhden!!"
Gille kyllä on saanut jo osansa joululeipomisista. Leivoin yksi päivä pipari-pullia, ja mulla oli pullataikinaa pöydällä sulamassa. No sitten kun istun koneella niin kuulen omituista rapinaa. Siellä tämä pikkupoika vähän kiipeili ja söi sitten ihan kivasti sitä taikinaa. Pieni paniikki iski siitä hiivasta, että jos siitä tulee nyt joku saakelin alkoholimyrkytys (kannattaa uskoa kaikkea mitä googlettamalla löytää), muttei sitten tullut mitään muuta kun masu vähän pipiksi. On se hassu koira.


Ja tässä vielä talvikuvia... Ei ole ihan niin paljon lunta kuin Helsingissä, mutta ihan kivasti kuitenkin :)


Loppukevennys: Vuoden 2010 "rumimmat jouluvalot" kilpailun voittaja on löytynyt. Arvovaltaisessa raadissa on minun lisäkseni Pogo ja Gille, mutta kun niillä sattuu olemaan aika neutraalit mielipiteet, niin päätös jäi minulle. Tässä kyseisessä virityksessä on sellaista "hienoa" valokaapelia jossa on keltaista, vihrää, punaista ja sinistä väriä. Kivasti samassa kaapelissa väriä vaihdellen. Tämän virityksen takana on sellaista tavallista jouluvaloa, kaikissa sateenkaaren väreissä tottakai. Pitää varmaan mennä ottamaan kuva, koska sitä luomusta on niin kamalan hankala sanoin kuvailla. Onnea voittajalle, kuka taiteilija ikinä oletkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti