tiistai 7. joulukuuta 2010

Uusi perheenjäsen

ELI KAMERA!! I just love it.

Bongaa Pogo.

Toinen syö kiviä, toinen keppejä.


Meidän oma lumimies. Jos et tietäisi, niin osaisitko sanoa, että kuvassa on koira!? :)


Tää on vaan niin hauska kuva :D

Kattokaa nyt tota häntää!
(Hei SepijaSaaka-Sanna, ei olla edelleenkään tehty sille hännälle yhtään mitään :D)



Eilisissä harkoissa oli kivaa, vaikka en oikeastaan pystynytkään tekemään mitään. Selkä meni taas paskaksi viikonlopun kisoissa ja jee jee. Olisi ollut Tanjalla tarjota taas hauskaa juoksurataa, mutta minäpä en juossut. Tänään on vielä kamalampi olo, kun taisin sitte kuitenkin hiukan juosta. Parasta harkoissa oli kuitenkin pujottelu. Gille osasi ne kepit niiiii-iiiiiin hyvin!! Ei tietoakaan enää siitä typerästä pelleilystä mitä se kisoissa teki. Taitaa olla ohjaajassa vähän vikaa siis, kun pitää alkaa sohimaan siellä kisoissa sinne väliin jotain fiksua. En tiedä, mutta vahva epäilys olisi tälläisestä.

Pogon menoa en muistanut sen enempää katsoa kun olin lämmittämässä Gilleä. Mutta kuulemani mukaan niillä meni hienosti, ei ongelmia edelleenkään näkemisen kanssa. Tällä kertaa oli vaaleansininen pinni päässä, ettei nyt katu-uskottavuus kokonaan kärsisi. Pogolla on silti ehkä hauskempaa siellä katsomossa. Ei paljon jälkilämmittelyjä kaivata kun tyyppi pomppii edestakaisin sen pallonsa kanssa siellä :)

Ja sitten ihan loppuhuomautuksena: en tykkää enää ATT-hallistakaan. Tsaukkila on jo boikotissa, kun siellä on tyhmäkakka pohja, mutta nyt myös att teki temput. Lauantaina kisaamassa, lauantai-sunnuntai välinen yö menikin sitten siivotessa Gillen oksennusta. Ihan hyvinvoiva oli poika illalla, kunnes alkuyöstä tuli mun viereen ihan omituisena. Seuraavaksi oksensi kaikki ruoat pihalle, jonka joukossa oli varmaan suurinpiirtein puolet hallin kumirouheesta. Ja seuraavassa, ja seuraavassa, ja seuraavassa ja seuraavassa ne loput. Pikkuinen poikaparka. Mutta vois ehkä oppia, että ihan kaikkea EI kannata syödä. Enkä edes huomannut, että se olisi popinut sitä.

4 kommenttia:

  1. Pojat <3. Lumiset pojat <3. Paitsi varmasti poikien mielestä lumipaakut turkissa ei ole nii kiva juttu...

    VastaaPoista
  2. Mahtaaks jäädä meidän talvinen jää-kuvausreissu tekemättä tältä vuodelta :) ehkä se syksyjuttu sit korvas sen... ennakointia.

    VastaaPoista
  3. Minun täytyy jälleen todeta..TUO POGO on kyllä aivan ihanan näköinen otus....t Tarja ja Zoco isukki:))

    VastaaPoista
  4. Niin se Pogo onkin. <3 Ja se on ihan mahtavassa turkissa tällä hetkellä, pitäis vaan ajaa pois ettei lumi tarttuisi niin helposti kiinni, muttei millään malttaisi. Eikä oikeen voikaaan, tälläkin hetkellä mittari näyttää -17 astetta. Hyr!!

    VastaaPoista