tiistai 30. marraskuuta 2010

Pakkasta uhmaten

Eilen oli harkkapäivä, mutta harkat peruuttiin pakkasen takia. Tyhmä talvi pilaa taas kaiken. Lumi on ihan kivaa, parempaa ainakin kun se kura. Mutta yli 10 asteen pakkanen ei ole kiva. Sais pysyä vaikka siinä viiden hujakoilla, niin hyvä olis. Kiitos. Olisin viime lauantaina päässyt peräti Jaakon koulutukseen, mutta senkin pilasi tyhmä pakkanen. Ainutlaatuinen tilaisuus meni sivu suun, mahtaako koskaan toistua. Har-mit-taa!!

Mut eilen siis mentiin maneesille, vaikka olis kuinka peruttu. Koirat vaan piti lämpätä vähän paremmin (eli ne lämppäs ite itsensä juoksemalla ympyrää ja syömällä hevosenkakkaa!) Olen ilmoittanut Pogon ja Gillen ensi viikonlopuksi ATT:lle, joten piti mennä vähän virkistämään muistia noiden kontaktien kanssa (viimeksi oon ottanut puomia Kilun kaa varmaan syksyllä viimeksi?). Tyhmä maneesi vaan on niin pimeä, että peräti Gillellä oli vaikeuksia nähdä. Se tippui puomilta melkeen joka kerta, siinä keskellä oli kai joku varjo tai joku mikä häiritsi. Että siinäpä meillä hyvät kontaktit. Mutta aina kun se sinne kontaktille asti pääsi, niin ihan hyvin se osasi. Ainakin paremmin kun ikinä kisoissa. Siellä se taas unohtaa kokonaan, että mitä piti tehdä. Oon alkanu turhautunut siitä, kun vaikka miten se osaa ne harkoissa ja vaikka miten teen samalla lailla kisoissa, niin ei, se ei edes yritä. Siitä kuuluu vaan hypätä pois sivusta, jo ennen kontaktipintaa. Ja vaikka kuinka oon joka kerta korjannut, kun se tekee väärin, niin ei. Perkele. Mut näillä mennään :)

Pogo on siis ilmoitettu kisoihin myös. Kisat on aamulla ja luulisin että ATT:llä olisi tarpeeksi hyvät valot. Ei me haluta tässä vaiheessa vielä luovuttaa, joten koitetaan nyt ainakin miten ne kisat menee. Ei ole ainakaan Topilla mitään paineita, pääasia on nyt, että Pogolla on kivaa. Hiukan sillä oli myös hakemista niiden kontaktien kanssa, musta pinta oli vähän hukassa, Aallakin se jäi miettimään, että mihin tästä nyt kuuluu mennä? Mutta muuten meni oikein hyvin, ei siitä huomannut yhtään sen enempää erilaisuutta kun Gillestäkään. Ihan samalla lailla ne ei kumpikaan nähnyt mitään. Kai ne valot jotenkin häikäsee kun tulee sellasesta suunnasta tai jotain.

Kesä tule jO!! (tai ainakin valo)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti