maanantai 13. syyskuuta 2010

Hurrrjat harrkat

Ja satoi vettä. Kokoajan. Kiitos siitä syksy.

Mä sit päätin olla tyhmä, uhmata kohtaloa ja mennä hiukan aksaa Gillen kanssa. Eipä ainakaan vielä näytä poika oireilevan. Ajattelin, että jos mä en tee yhtään mitään ennen kisoja, niin sinne on sitten aivan turha mennä. Se tuli todistettua, että agilitytauko EI sovi mulle ja Gillelle!!

Otettiin ilman rimoja, mikä vaikeutti jo menemistä, kun hyppääminen ei hidastanut lainkaan menoa. Tanja sanoi, että tää on tällänen alkeiskurssi nyt. Siltä se myös näytti!! Mä ohjasin niinku en olis koskaan ikinä ennen nähnytkään agilityä. Ihan pihalla. Gille huuuuuuuusi, hyppi, puri ja teki ihan kaikki temput. Se jopa haki itsenäisesti väärän esteen radalla, mitä se ei normaalisti ikinä tee!! Lyhyesti sanottuna, siitä on tullut tauon aikana POGO!!! Ainut mikä erotti menon oli se, ettei Gille oikeen suostunut irtoomaan, vaan tosiaan roikkui siinä kädessä. Vähän kauhunsekaisin tuntein odotan niitä viikonlopun kisoja!! Kontaktin Gille osasi puomilla ottaa niiiiiin hienosti, Aalla ja keinulla ei ihan heti muistunut mieleen. Keinulla vauhtia oli niin paljon, että tuli vahingossa lentokeinu, en tiedä luuliko Gille sitä puomiksi. Kepit ja rengas meni ok. Muita esteitä me ei sit mentykkään, ihan hiukan vaan paineiden purkamista - mitä näköjään tarvittiin!!

Topilla ja Pogolla meni vähän samalla linjalla. Siis että oltiin hulluja. Aluksi ei tippunut oikeastaan lainkaan rimoja, mikä oli taas ihan mahtavaa. Lopussa taisi puhti loppua ja Topi ohjaus rikkoontua, kun siellä mentiin enemmänkin sillä linjalla että "hyppää, maaaaaahan!" Topilla ei oo mitään suuria tavoitteita kisoille, ellei Pogo koe jotain valaistumista - mennään nyt katsomaan mitä kisaviretila vaikuttaa Pogon hyppytekniikkaan ja kontakteihin.

Huomenna olis tiedossa miniepikset, katotaan jos muistettais kuvata vähän Pokerin menoa, niin näkis Oululaisetkin, että miten Zoco-klooni agilitaa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti