tiistai 14. syyskuuta 2010

Miniepikset

Tänään pidettiin oman seuran sisäpiiri-epikset. Kisat tulossa viikonloppuna, joten ei ollut harjoittelu varmaan pahitteeksi kenellekään. Eipä ne sitten niin miniepiksiltä tuntunut, kun kesti silti ihan yhtä kauan kuin ennenkin.

Gillen kanssa mentiin ykkösluokkaan ja medeihin. Ja tassu on edelleen kunnossa, ei ontumista havaittavissa. Onneksi! Ei nyt hirveesti sanottavaa radalta. Tuntuu, että tauon jälkeen ollaan taas niin lähtöpisteessä, Gille vaan huutaa ja käy kiinni. Mutta en ihmettele, niin huonossa ohjauksessa saakin ihmetellä, et mitä hittoa sä huidot siinä!? Kontaktit oli jees, vaikka jouduinkin korjaamaan Aan. Videolta tuli terveisiä, että irtoomisharjoituksia pitäis ottaa Gillen kanssa. No shit, eipä oo pitänyt kun viimiset 1,5 vuotta sitä tehdä. :D

Topilla ja Pogolla ensimmäinen rata meni taas höyryjen poistamiseen. Siitä ei sitten sen enempää. Sekään ei kuulemma ole julkaisukelpoinen video, niinku ei ole minun ja Gillenkään rata. Mutta avoimen radalla menivät ihan loistavasti! Pogolla keitti yli puomilla ja ei millään pystynyt pysähtymään kontaktille, mutta sitten maahanmenon jälkeen poika kokosi itsensä ja mentiin taas kunnolla. EI YHTÄÄN RIMAA ALAS KOKO RADALLA!!!! Oi oi oi oi oi.

Tässä tämä erittäin laadukas kooste siitä (ja jotkut saa nyt sitten miettiä, että kannattaako puhua sillon kun toinen kuvaa siinä vieressä :D):

6 kommenttia:

  1. Harmi kun en saa tällä koneella ääniä toimimaan, kuvauspaikasta päättelen että minä ainakin olen äänessä?! Mä jossain vaiheessa ehdin jopa suunnittelemaan selostajan uraa, sopis mulle ;)

    Osuinko oikeaan? :D

    T: Terhi

    VastaaPoista
  2. Kyllä, sinähän se siellä ja tämä erittäin hereillä oleva tuomarinsihteeri-ystäväsi siellä kommentoitte kaikkea jännää :)

    VastaaPoista
  3. Hihii, no tää oli siis ensiaskel meidän viralliseen selostajauraan...mitäköhän fiksua me siellä puhutaan? Voinko näyttää naamaani vielä julkisesti? ;)

    T: Terhi

    VastaaPoista
  4. On kaks asiaa mis ollaan Terhin kanssa hyviä, hyllyjen teos ja suun soitos ;) Vähemmän fiksua juttu yleisesti tulee, mut on tainnut väki siihen jo tottua :D

    VastaaPoista
  5. JOHAN siitä on tullut melko kuuliainen kaveri. ja reagoi hyvin ohjaukseen..kun näyttö putoaa niin koira toimii juuri kun pitääkin..jeee.IHANAA kun jaksatte laittaa videoita...OULU on iloinen

    VastaaPoista
  6. Tsemppiä niihin kisoihin meiltä, ei päästä kannustamaan tällä kertaa :(

    VastaaPoista