sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Syksyistä mökkeilyä

Kesällä tuli niin vähän mökkeiltyä, että ihan hävettää. Omalla mökillä ei käyty kertaakaan! Nyt lähdettiin sitten vielä syysmökkeilemään tonne "firman" mökille :)

Ensimmäiseksi Gille pulahti uimaan. Taitaa tuo uiminen olla Gillelle "se juttu", koska siellä jääkylmässä vedessä se pulikoi vähän väliä. Tai ainakin kun se tietää, että sinne ei nyt ihan välttämättä sais mennä, niin tottakai sinne sitten mennään! Ainakin sata kertaa. Ensin juostaan ihan vaan kahlaamaan, ja sitten pitää vielä kyykätä, että mahakin kastuu... Käytiin me itsekin uimassa vielä, saunasta kylläkin, eihän sinne olis muuten uskaltanut mennä ketään muu kuin hullut vesikoirat!!

Oltiin taas hiukan kuvailemassa meidän koiruuksia. Tässä Gille poseeraa nätisti....

...Kunnes kameran eteen hyökkää sivusta joku ihme metsänpeikko!!

Sitten voi Gillekin vetää vapaalle ja alkaa leikkimään kepin kanssa :) Vai onko sittenkin kyseessä joku suomen metsän versio Loch Nessin hirviöstä?

Soolo ja Ebba.

Vesipäät.

Vesipäät ja villakoiramummo :)

Nansu ja koirat.

Saa siitä meidän sekopäästäkin ihan hienoja kuvia! Ainoastaan tyhmä kaulapanta pilaa kuvan.

Yäk, puolukkaa!!

Puolukka on Pogon herrrrkkua. Niitä se syö ihan intona. Gille niistä ei niin välitä, mutta pakko syödä kun Pogokin syö. Kai niiden sitten on oltava hyviä!? Mustikka on myös aika pop, mutta ne maistuu paljon paremmalta kun joku muu noukkii ne. Gille syö puskasta suoraan vaan niitä lehtiä, eikä marjoja lainkaan :D

Sitten välillä vähän leikittiin kameran makro-toiminnon kanssa. Taiteiltiin. Tässä kuvassa koirat on mennyt mustikkapuskaan :)

Vispipuuroaineksia.

Pogo meni mustikkaan. Ja joutui hämähäkinverkkoon.

Suuren suuri suu.

Aarre.

Tassu.

Nenä.

Gille on edelleen sairaslomalla. Piti laittaa poika välillä jäähylle, kun ei millään olis malttanut olla juoksematta. Ja kyllä se sitten juoksikin, eikä ainakaan nilkuta, että se hyvä puoli. Ehkä sai kyllä vähän liikaa rasitusta, mutta oli vaan ehkä maailman mahdottomin tehtävä pitää se energiapakkaus paikallaan! Varsinkin kun muut saa mennä, mutta hän ei. Ei ole elämä helppoa ei.

Soolo ja Ebba puussa :)

Ebe ei oikeen tykännyt ideasta...

Puusta puuvarastoon

Pikku-G

Monzakin kävi viihdyttämässä. Gille yllätti ja vähän välitti Monterosta, mutta Pogo ei voinut sietää tätä kaveria. Se murisi ja näytti hampaitaan vihaisena, mä en tykkää susta! Eikä tykkää Ebbakaan.

Kesä meni menojaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti