lauantai 18. syyskuuta 2010

Diipadaapa

Vähän noi otsikot on aina ärsyttäviä, mistä niihinkin keksis aina jonkun nasevan jutun?

Tänään oli kisat. Fiilikset oli päivällä vielä paremmat, mutta näin iltaa kohden vitutus hiipii mieleen. Eipä siis olisi ehkä kaikista järkevintä kirjoitella tänne juuri nyt. Päätin, että laitan tänne mun ja Gillen radat, vaikka aluksi en meinannutkaan. Siihen vaan piti saada mielentilaan sopiva musiikki taustalle "I'm losing my sight, Losing my mind".

Mulla ja Gillellä siis meni muiden mukaan hyvin, saatte itse sitten katsella videolta ja antaa oman mielipiteen. Mutta sanoi kuka tahansa mitä tahansa, mun mielipide on, että en oo sitten ikinä nähnyt noin paskaa agilityä. Ja kai mulla saa olla oma mielipide. :) Gille ei tehnyt mitään muuta kun huusi ja puri mua. Ensimmäinen rata meni tasan tarkkaan kepeille asti hyvin (eli kolme estettä). Sitten astuin sen varpaille neloshypyllä. Kontaktin otti puomilla, mutta ihan päin seiniä. Just sillee, "pysähdyn, mutten oikeeseen kohtaa, sit huudan ja hyppään pois ilman lupaa". Niin se kai kuuluikin tehdä? Sitten sählään Aalla ja siitä asti meneekin ihan plörinäksi. Muistin tällä kertaa radan, mutten ohjauskuvioita. Ja kaiken lisäksi, sähkäyksien takia meille tuli yliaikaa 0,62 sekkaa! Se on ehkä nolointa ikinä! 20 virhepistettä, että ihan tuloksillekin päästiin.

Toisella radalla oli parempi meininki ja siitä jäi hyvä mieli, oli hyvä draivi päällä. Mutta pussi-kohta mietitytti. Harjoittelin tota loistavaa takaaleikkaamista harjotusesteillä, jossa se onnistui - mutta kas kummaa kun oltiin taas oikeen takaaleikkaamisen eksperttejä radalla. Muuten siis ihan ok, paitsi toi. Ja sitten lopussa. EN MÄÄ KUUNTELE; MÄÄ PUREN SUA PERKELE. 15 virhepistettä.



Topilla ja Pogolla meni ensimmäinen rata LOISTAVASTI!!! Videolla musiikki ei kyllä liity asiaan niinku edellisessä, paitsi ehkä lauseella "It is beyond your control".

Ekalla radalla pojat sai 10 virhepistettä. Toinen vitonen tuli siitä kun rima tippui, mutta Topi ei ehtinyt reagoimaan siihen tarpeeksi ajoissa, paitsi huutamalla perkele. Toinen vitonen tuli puomilta. Topi, ja moni muu luuli että toinen virhe tuli lentokeinusta, mutta ei, puomilla se käsi nousi. Kai se sitten kontaktivirhe oli, vaikka ei se siltä videokulmasta näytäkkään. Hienoa menoa kaikenkaikkiaan!

Toisella radalla Pogon viretila olikin taas katossa. Tällä radalla rimoja tippui kolme, mutta vasta viimeisellä Topi ehti pysäyttämään leikin (aikaisemmissa oli siis jo mennyt seuraavan esteen). Ensimmäinen rimantiputus tapahtui kai siitä Pogon kuuden kilometrin kaarroksesta ja siitä että se vaihtoi suuntaa just riman päällä. Topi tahtoisi tietää, että miksi Pogo lähti ensinnäkään kaartamaan niin kaukaa, liian myöhäinen ajoitus? Toiset rimantiputukset oli Pogon takajalkojen laiskuutta.

2 kommenttia:

  1. Oon niin ylpee Pogon ja Topin menosta, kehitystä on tapahtunut suuuuuresti!!! kamalaa miten minä jännitin ;) Kuin myös Sanna teillä alku lähti loistavasti! niin sulla kuin Gillellä herpaantuu vaan ote heti kun se virhe tulee. Ootte kuitenkin viellä niin alkutaipaleella, katsotaanpa miltä teidän meno näyttääkään vuoden päästä :)

    VastaaPoista
  2. Eka rata näytti todella hienolta...ja tasaiselta.Katsoppas Topi hidastettuna miksi tokaradalla tippuu rima:! koiran tietenkin pitää suorittaa este,,mutta ne ennakotkin on tärkeitä viestejä jotta se tietää mihin mennä.Pogo vaikuttaa videon pohjalta kuitenkin aika kuuliaiselta koiralta...ollakseen Zocon jälkeläinen:)) t Tarja

    VastaaPoista