torstai 1. huhtikuuta 2010

Varastopunkki

Gillen verikokeen ja allergiatestin tulokset saapuivat. Postilaatikkoon tuli kirje, missä oli liuta latinankielisiä nimiä, joissa oli sitten osassa perässä 'positiivinen' ja osassa 'negatiivinen'. Hyvä juttu oli, että se "positiivinen" kohta oli vain kolmessa, huono juttu oli, että ne oli ihan väärissä kohdissa. Ei mua olis haitannut lainkaan, jos Gille olis ollut allerginen vaikka kissan hilseelle :)

Elikkä Kilupoika on nyt allerginen sellaisille asioille kuin D.farinae, Tyrophagus ja Acarus siro. Linkki jossa selitetään niistä paremmin, löytyy täältä. Labra-papereissa koiran nimenä on kyllä Wille, joten en nyt ole ihan varma pitääkö mun kuitenkaan ottaa tätä hommaa tosissaan, mitä jos se onkin aprillipilaa? Mutta jos ei, niin sitten Gille on allerginen varastopunkille ja pölypunkille.

Pölypunkki asialle ei voi oikeen tehdä mitään, itsekin olen samalle kaverille allerginen, joten ollaan nyt sit vähän samiksia.

Mutta varastopunkki, voi hemmetin prkele!! Olin niin toivonut, että se ei olis ollut se pirulainen, mutta olipa silti. Pöh, tämä sama piina siis jatkukoon, ei saa antaa mitään helppoa ruokaa, vaan pitää kaikki valmistaa itse. Ja paljon. Kaikissa, ihan kaikissa on varastopunkkia. Kaupassa kun käydään nykyään, niin mietin vaan että onko Gillelle kaikki tarvittavat, ja sitten tänäänkin unohdettiin ostaa itselle ruokaa :D Tulee vissiin köyhä pääsiäinen. Mutta nyt pitäisi saada syötää muutakin kun perunaa ja kanaa, ehkä se helpottaa hiukan. Luita mä tykkäisin antaa silti, mutta kaupan puristeluissa nyt sitä punkkia ainakin on, niistä lihaluista mä en nyt ehkä tykkää, yäk.

Positiivista tässä kai on nyt se, että tiedän mikä tota poikaa vaivaa, mutta olisin silti toivonut syyn olevan joku muu. Voin siis ainakin puoliksi lopettaa stressaamisen. Voihan tässä tietty olla vielä lisäksi jotain muitakin vaivoja. Anjan mukaan Gillellä voi olla liian korkea PH, koska se on välillä aika kuuma (monta kertaa miettinyt, että onko sillä kuumetta) - ja sitten kuluttaisi enemmän mitä saa ruoasta, eikä liho sen takia. Tai jotain.

6 kommenttia:

  1. Pikku pirulaiset sanon minä... siis nuo punkit. Kuoleeko varastopunkit pakkasessa kuten pölypunkit?

    VastaaPoista
  2. No siitä ollaan ilmeisesti montaa meiltä. Joskus oltiin sitä mieltä, että pakkasessa ne kuolee - mutta nyt väitetään, että sinne ne kuolleet punkit jää silti hengaamaan, ja aiheuttaa edelleen allergiaa. Eli ei vissiin sitten!?

    VastaaPoista
  3. Sanna eihän SUN niistä lihaluista tarvii tykätäkään, jos Gille niitä syö. Pakkoko sun niitä on nuoleskella???

    Anna niitä lihaluita vaan, ovat hyvää ajankulua. Ei niistä loppujenlopuksi niin kovasti sotkuakaan tule. Ja voithan sä antaa luvan syödä niitä vain jossain tietyssä huoneessa/paikassa.

    VastaaPoista
  4. No heh heh Heidi :D Ällöttää jo pelkästään se KYPSÄN kanan perkaaminenkin niin paljon, et kuinka ällöjä ne lihamömmöluut sitten on. Sitäpaitsi Gille vetelis sen ahneuksissaan varmaan kokonaisena ja sit oltais jossain leikkauksessa seuraavaksi. Sillee se Anna sanoi sillon, ettei hän voi suositella niitä kenellekään, kun heille tulee niin paljon niitä tukko-juttuja potilaiksi. Mut kai sitä vois harrrrkita :) Soitan sit sut pesee meidän matot kun oot kuitenkin huijannut ettei ne suttaa :P

    VastaaPoista
  5. Tsemppiä varastopunkki allergian kanssa! Ollaan seurailtu mielenkiinnolla teidän blogia, koska meillä on Vilho ja Jamppa perrot, jotka näyttää joissakin kuvissa ihan identtisiltä teidän poikien kanssa. Jamppa on Gillen setä ja myöskin blondi. Meillä joka päiväistä huolta ei aiheuta allergia, mutta toinen autoimmuunisairaus Vilholla. Vilho sairastunut krooniseen haimatulehdukseen ja pysyy kunnossa vain erikoisruualla. Elämä sairaan koiran kanssa ei ole kivaa, mutta toivottavasti nyt teillekin tulee helpotusta oikealla ruokavaliolla.

    Terveisin ANNA + Vilho ja Jamppa

    VastaaPoista
  6. Kiitoksia tsemityksestä ja terkut Kilulta sedälle :)

    VastaaPoista