tiistai 13. huhtikuuta 2010

Tylsät harkat

Eilen oltiin taas Topin kanssa kahdestaan maneesilla, eipä näkynyt muita harkkaajia. Why? Meni hermot. Eipä tarvinnut kyllä odotella omaa vuoroaan, mutta esteiden siirtäminen oli ehkä hiukan hankalaa. Topi yritti yhdellä kädellään auttaa mua ja kiukutteli kun ite ei pääse tekemään mitään. Olis vaan pitänyt jättää väliin, olisin aurinkoisella säällä mennyt sata kertaa ennemmin metsälenkille kun jonnekin maneesille. Ja koirat oli li-kai-si-a!! Mietinkin nyt, että mahtoikohan se olla meidän tämän kevään viimeinen maneesiharkkaus. Ei houkuttele ainakaan enää mennä sinne.

Mutta syy miksi kirjoitan, on Gillen pujottelu. Se haki ihan itse ensimmäisen välin ja pujotteli ilman mun kättä ohjaamassa siinä edessä!! Oi hitsi <3
Nyt vaan mietinkin, että jos pitää odottaa siihen asti, että alkaa harkat taas kentällä, niin tuleekohan meille joku taantumus? Ollaan sellasessa nousukiidossa nyt :D Mutta ei oo mitään järkeä ainakaan mennä tollee ominpäin harkkaa, kun en mä ohjaa sillon kunnolla. Ei siitä oo kun haittaa vaan. Mut Pogon kanssa mulla oli hauskaa, se on niin sekaisin!!

Tänään Tanja tulee hieromaan Pogoa ja torstaina se pääsee taas Markuksen käsittelyyn. Sitten se on taas kuin uusi mies :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti