lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuodenvaihde

Meidän perheessä vaihtuu vuosi rauhallisissa merkeissä. Gillelle tämä on päivä siinä missä muutkin. Pogo tärisee paniikissa sohvalla Topin vieressä (kun ei sitten tänäkään vuonna tajuttu hankkia sitä dappia) ja Nagalle tämä on ihan uusi kokemus. Raketit ei toistaiseksi ole haitannut, hiukan kyllä pitää välillä vilkuilla ulos. Tämä porukka tahtoo muuttaa maalle, missä raketeista ei ole tietoakaan.

Kuten kuvista näkyy, niin muu porukka menee vesilinjalla - Pogolle tosin maistuisi nyt tuplaviski.



MUKAVAA UUTTA VUOTTA 2012!!

2 kommenttia:

  1. Missäköhän sellanen "maalle" mahtaa olla? Omasta mielestäni asutaan keskellä peltoja ja metsää ja niin vaan on ku sotatanner kun ihmiset aloittavat rakettien ampumisen. Naapurit ovat sitä mieltä että me tykätään raketeista ja kaikki kohdistavat raketit tänne "pellolle" sitten kun kaikki muut lopettavat on yx naapureista ottanut perinteex että raketit ammutaan vasta klo 2. Eikä siis rajotu uuteen vuoteen, täällähän kaikki asuu mökeissä joten venetsialaiset ovat melkein pahemmat kun uus vuos. Sitten muut lysthin pirot pääl vielä. Mutta tervetuloa vaan maalle! Meil ei auttanut Fickólle toi dappi, sama kun wc-raikastinta suihkuttelis asuntoon. Korvatulppia ajattelin kokeilla ens vuonna.

    VastaaPoista
  2. Ehkä ette sit vaan asu tarpeeksi maalla, kun on naapureitakin. :) Sisko sanoi, että heillä on vähän sama tilanne, että kaikki ampuu rakettinsa heidän tontille - ja sit seuraavana päivänä niitä roskia saa kerätä joka paikasta. Äänestän vaaleissa sitä presidenttiä, ketä lupaa kieltää ilotulitteet normaaleilta ihmisiltä :D

    VastaaPoista