sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Nagilityä ja ipanoita

Nagilityä, eli Nagan kanssa agilityä :)

Käväistiin tänään maneesilla kokeilemassa, miten pikkupojat aksaa. En ole Nagan kanssa tehnyt oikeastaan paljon mitään vielä, hiukan kentällä joskus putkea ja siivekkeitä ja kotona harjoiteltu kontakteja. Laittoman vähän siis. Ei siis voi oikeen paljon vielä odottaakaan pikkuiselta. Mutta mun mielestä hienosti ne meni molemmat, Naga ja Zip. Hiukan hakusessa pari juttua ja itsekin pitäis malttaa ohjata kunnolla, eikä olettaa että pikkupoika osaa. Mä ehkä osaan parhaiten ohjata perille asti, kun Gille on edelleen sellasessa pentuvaiheessa, eikä osaa irrota esteille :D On siis tullut harjoiteltua sellaista "agility for dummies" -ohjausta kerran jos toisenkin.
Nyt kelpaa mennä sitten ensi viikolla starttaavaan Janitan pentukoulutukseen, vaikka hiukan ehkä pitäisi muutamaan juttua opetella, ettei tuolla isossa cityssä joudu sitten häpeemään Nagaa kun se on ihan maalaisjuntti :P

Lauantaina oltiin pentutreffeillä, Naga, Zip, Ali ja Dex. Viimeiseksi mainittu käppänä ei oikeen tuntenut oloaan kotoisaksi meidän vesipäiden joukossa :) Mistähän moinen johtuu!?
Reipasta porukkaa oli taas matkassa mukana, Zip oli retkellä ilman mammaa ja tosi hienosti käyttäytyi. Mitä nyt yhden kerran meinasin saada kohtauksen, kun poika päätti, että nyt läks. Sinne se viiletti määrätietoisesti kohti parkkipaikkaa ja kuulo oli pois päältä. Ajattelin siinä jo hetken, että suuttuikohan se ja lähti kotiin? :D Mutta ei sentään, sieltä se jo juoksi takaisin. Ja sitten vielä Zip tuli meille leveilemään Nagalle, että hän osaakin kävellä rappuset myös alas. Meidän mammari kun osaa kiivetä ne vaan ylös ja sitten jää huutamaan yläkertaan, että mä oon jumissa. Zip oli astetta kovempi jätkä.

Meillä on nyt tällä viikolla vieraillut kaksi eri ystäväperhettä lapsineen, ensin oli vaan yksi pikkutyttö vanhempineen ja sitten oli Aholan jengi. Pogon mielestä noi pikkulapset - ja hiukan aikuisetkin on vaan niin kivoja kyläilijöitä. Ensin Pogo ihastui Heikkiin (joka ei siis ole lapsi, vaikka Pogon mielestä on, kun ei sillä ole tukkaakaan). Sitä oli superkiva tökkiä ja pussata. Ja TÖKKIÄ. Naga puolestaan ihastui Linneaan, joka oli samalla tasolla kun hän ja liikkuikin neljällä jalalla. Parit pusut sai siis tämä pikkutyttö. Melkoinen shokkihoito Linnealle, joka näki ensimmäistä kertaa koiria lähietäisyydeltä :P Mutta ei ainakaan kauheen traumatisoituneelta näyttänyt ja kovasti ainakin nauratti.


Sitten Anna ja lapset. Ne onkin jo niin tottunut meidän laumaan, ettei välitä vaikka saa aina tossa ovella tervetulo-konsertin. Kyllä sitä nyt aina vähän huutaa pitää. Nyt Pogo otti uhrikseen Annan ja Oton. Viime kerralla jo Naga ja Otto oli parhaita kavereita, mutta nyt Pogo päätti omia pikkupojan. Annaa tökittiin ja Ottoa pussattiin niin, että koko poika oli ihan märkä :D On se kiva, että Pogollakin on joskus kivaa.

Pogo tykkää Otosta :)

"Otetaan kuva Pogosta ja Miiasta"
Ja siihen tuumaa kiipeilijävierailija Zip, että "ja minä kans!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti