torstai 22. joulukuuta 2011

Ollaan oltu ihan kilttejä...

... ainakin melkein.

Naga on ollut ainakin näin kiltti:

Minkäs sille voi, jos hampaat vaan tippuu. Harmi, ettei yhtään ole löytynyt. Ei ole voinut laittaa tyynyn alle ja jäädä odottamaan ylläriä hammaskeijulta. Ehkä joulupukki tuo sitten kaikki lahjat näiden menetettyjen hampaidekin puolesta.

Gille on ollut ylläripylläri meidän pojista kaikista tuhmin. Mutta se annettakoon Gillelle anteeksi, kun sillä on hyvät syyt. Eikä siis poikkea normaalista mitenkään. Oikeesti Gille ei edes usko joulupukkiin, niin sitten ei tarvi olla kilttikään.
Maanantain harkoista sen verran, että siellä valssattiin. Joku miljoona kertaa peräkkäin. Ja kun sanon miljoona, niin en liiottele yhtään. Kyllä siinä sai päänsä sekaisin, kun pyörittiin joka suuntaan... valssi on vaikee, supervaikee. Siksi mä en kai tykkää tanssiakaan :)
(mallipojasta ei ole tällä kertaa kuvaa lainkaan)

Pogo on ollut tosi kiltti. Sitä jännittää hirmuisen paljon joulupukin tuleminen. Voi olla, että Pogo joudutaan pistämään ihan eri huoneeseenkin siksi aikaa, on se sen verran jännä juttu. Varsinkin nyt, kun ei edes näe enää kunnolla. Tuolla se on nytkin haukkunut eteisessä jo tunnin, kun odotetaan Nannea kylään... mutta eihän sitä koskaan tiedä kuka sieltä tulee!? Pogolla menee läpi se, että paketoi jonkun vanhan lelun ja poika on taas kerran maailman onnellisin.

Meidän iki-ihana ja maailman paras tonttu. Kirjaimellisesti.

2 kommenttia:

  1. Pogon ilme on niin empaattinen..ihan niinkuin minun puoli ihmisen ..joskus pitäisi laittaa niiden ilmekuvat vierekkäin ja arvuutta kumpi on kumpi kisa:))

    VastaaPoista
  2. Ja minä voin lähettää rinnalle vielä kolmanneksi meidän puoli-ihmisen kuvan. Löytynee yhdennäköisyyttä kaikista kolmesta:)

    VastaaPoista