tiistai 24. toukokuuta 2011

Teenausta, harkkaamista ja epistelyä

Tiedättekö sen tunteen, kun illalla ennen nukkumaanmenoa päähän pälkähtää joku juttu, joku hyvä juttu, mutta aamulla sitä ei enää muista. Mä meinaan keksin eilen tosi hyvän otsikon tähän tekstiin, mutta ei sitä enää löydy muistilokeroista.

Ajattelin nyt kuitenkin kirjoittaa taas jotain erittäin turhanpäiväistä. Ihan vaikka vaan Tarun kiusaksi, kun se ei saa aikaiseksi kirjoitettua mitään :) Alan varmaan kohta kirjoittamaan Ebban ja Soolon kuulumisia, kun omat jutut loppuu kesken. Edelleenkään en ole itse kuitenkaan saanut Ahvenanmaan videoita ladattua tänne... meno oli kyllä sen mukaista, ettei ole pahitteeksi vaikka se unohtuisi vahingossa kokonaan...

Käytiin treenaamassa sunnuntai illalla Tarun kanssa kentällä. Otin Gillen kanssa keppitreeniä ja "ei-saa-haukkua"-treeniä. Molemmissa pitäisi varustuksena olla korvatulpat. Keppitreeni meni ihan hyvin, pitää vaan nyt tsempata itse sen palkkauksen kanssa. Eilen sain Miialta uudet kotiläksyt, nyt vielä pitäisi keksiä paikka missä toteuttaa näitä harjoituksia. Onneksi Gille on nopea oppimaan, joten voidaan vähentään harjoitusmäärää ja satsata laatuun :) Haukkumistreenissä (niinkuin ihana naapurini varmaan asian tulkitsisi) palkkasin aina hiljaa olemisesta. Agikentällä tein myös niin, että sitten vasta lähdettiin liikkeelle, kun koira osasi olla hiljaa. Kyllä se ehkä sen vielä oppii, mikäli itsellä olisi aina malttia odottaa sitä hiljaisuutta. Epiksissä tuo ei ainakaan onnistunut.

Muuten treenattiin Gillen kanssa etenemistä. Meni sairaan hyvin! Se irtosi kauas esteille itsenäisesti, ensin pallon perään, sitten ihan omatoimisesti. Näitä lisää! Harkkasin myös Pogon kanssa, ja on se hassu. Vähän pitää olla erilailla skarppina sen jätkän kanssa, ja sitten sitä väkisinkin ohjaa niinkun Gilleä... vähän on kaavoihin kangistunut meikäläinen.

Niin, ja epikset. Ne oli eilen, ihanasti kentällä vierähti 5 tuntia niiden merkeissä. Ensin olin opettamassa koneen käyttöä muille, jottei minun tarvitsisi aina itse istua siellä kopissa. Oli muuten huisin mahtava tunne, kun ei tarvinnut stressata siitä tuloksien päivittämisestä. Keskittyminen ei ehkä silti ollut mahtavin, kun jännitin Pogon kanssa menemistä. Ekalla radalla Gillen kanssa meni niin penkin alle. En edes muista enää miten meillä meni, mutta ihan päin seiniä. Kontakteista ei tietoakaan, vaan ne piti uusia molemmat. Ihan sairaan huonoa menoa. Teki vaan mieli pysäyttää vauhti ja huutaa Gillelle, että rauhotu perkele! Pogon kanssa sama rata meni hauskasti. Kylläkin niin väärin kuin vaan voi mennä, mutta se oli niin hauskaa. Nauroin vaan koko radan läpi :) Ihanan hullu poika. Kun päästiin maaliin, niin Terhi huusi, että mulla on ihan eri asenne Pogon ja Gillen kanssa. Niin on.. Pogo on vaan niin hassu, ettei sille voi olla vihainen. (ja tähän Topi sanoi: Niin, VIELÄ). Jännitin vaan eniten sitä, että miten saan lelun pois sen suusta. Mutta se lähtikin ihan helposti, siinä meni jo pasmat sekaisin. Sitten vielä yritin pilata Helin ja Ronjan suoriuksen heittämällä sen pallon vahingossa niiden eteen ennen meidän omaa suorisusta... oho.

Avoimen radalla Gillen kanssa pelleiltiin taas. Olin jo niin jossain muissa maailmoissa, että unohdin olevani Gillen kanssa radalla ja annoin sen hypätä A:n kontaktin yli. Sitten kun tajusin mitä oli tapahtunut, oli jo liian myöhäistä korjata tämä virhe. Kuvittelin kai olevani Pogon kanssa radalla, kun en mä sen kanssa jaksa mitään hinkata edestakaisin. Tällä radalla huusin sen perkeleen, mistä Petteri-tuomari ei näyttänyt tykkäävän... Hups. Pitäisi kai opetella vähentämään tota kiroilua. Gille myös oli taas kakka ja alitti rimoja molemmilla radoilla. Jälkimmäisellä me sitten hinkattiin sitä typerää hyppyä niin kauan, että se oikeesti hyppäsi sen. Osaa olla hankalaa.

Pogon kanssa tämä rata meni ihan sikahyvin!!! Sanoin Topille puhelimessa, että meillä oli NÄIN lähellä ykköspalkintopallipaikka, mutta sitten viime metreillä se meni väärälle esteelle mun kämmin takia. Oi että mua harmittaa! Oltais voitettu Pogon kanssa Topille sellanen yrttipurkki. Olis varmaan ollut ylpeä meistä :) Mutta ei väkisin. Tähän Topi vähän hiljentyi ja sanoi "siis ottiko se muka kontaktit?" - Hahaha, no EI. Sanoin vaan, että oltais oltu jokatapauksessa ykkösiä, ihan millä tuloksella vaan, kun kaikki muut oli hyllyttänyt :D Pieni huijaus.

1 kommentti:

  1. Sanna miten loistava idea, jos omat aiheet loppuu niin sit Soolon ja Ebban Blogille vaan kirjoitus puuhiin =) Minä kuitenkin aina suullisesti päivitän sulle tyttöjen kuulumisia, sulla jos jollakin on ne tuoreimmat tiedot =)No koitan ryhdistäytyä itsekkin kunhan nämä kiireet hellittäis! (joo sullahan ei kiireitä ole;)

    VastaaPoista