maanantai 30. toukokuuta 2011

Rauman radat

Oli heti pakko ladata nää radat koneelle kun sain ne. Nyt myöhästyy taas nukkumaanmeno, joten toivottavasti te lukijat nyt arvostatte tätä :)

Gillen rata ekana... Kyllä siellä ne rimat saisi pysyä, eikä ihan niin aivan lähelle Gillen tarvis tulla :) Ja se puomi olikin sellanen, että se hyppäs pois. Muistin, että tuli kokonaan ohi. Alussa siis keskityn huutamaan "kiipee, kiipee, kiipee". Se kyllä kuuluu ilman tätä ihanaa taustamusaa... mutta sitten uudelleenyrittäessä se käsky tuleekin vähän tiukemmin :) Hassu Kilu.Ja sitten Pogo. Ensin on Topin ja meidän tiikerin mahtava suoritus. Mun mielestä toi on vaan niin hienoa menoa.
Ja sitten mun ja Pogon... hiukan sinnepäin menoa :) Vähän mennään kepit väärin, käskytetään riman päällä, ohitetaan esteitä ja mennään hukkaan, mutta siitä viis - oli niiin kivaa! :) Hieman myös jäi ohjaaja siinä lopussa jälkeen "mene vaan, eteen eteen, kyllä mä täältä tulen.."Ja ainiin... videolta kuuluu terveiset Sannalle "se liikkuu paljon paremmin Pogon kanssa" - no hitto liikkuu kai, kun toinen on miljoona vuotta edellä :D Myös Pogon hyppäämistä kehuttiin.

1 kommentti:

  1. nyt katsoin oikein antaumuksella nämä teidän radat,ja kyllä siinä on semmoiset meiningit että vaviskoon muut....Sanna ja Topi tuleeee....

    VastaaPoista