perjantai 20. elokuuta 2010

Tassu kunnossa

Gille tassu pitäis nyt olla ihan ok. Kai se oli jotain ylireagointia kun sinne lääkäriin mentiin. Gille nilkutti sunnuntaina, maanantaina illalla ja tiistaina päivällä. Sit kun oli lääkäriaika varattuna, niin nilkuttamisesta ei ollut enää tietoakaan. Anna-lääkäri sanoi, että kyllä se ampiainen on varmaan ollut. Jos nyt vielä nilkuttamista esiintyy, niin sit kuvataan. Oon eilen ja tänään ollut pitkällä lenkillä koirien kanssa ja ihan normaalisti toi kävelee. Hyyyyyvä!!

Heti kun yhdestä tapaturmasta päästään, niin toisia pukkaa. Jätin sitten Gillen korvan auton oven väliin! Se roikkuu aina siinä selkänojan päällä ja kun avaa takaoven niin pitää olla varovaivainen kun laittaa oven kiinni. Just kun olin lyömässä ovea kiinni niin tämä liikahtaa ja oho. Onneks ei jäänyt kun vähän karvoja ja selvittiin säikähdyksellä. Jospa vaikka olis oppinut nyt, ettei kannata kiipeillä siellä autossa.

Illalla lenkillä oli toinen läheltäpititilanne. Joku skootterityttö kaatui kurvissa melkeen Gillen päälle. Tai ei se nyt niin lähellä ollut, mutta jos oltais oltu yksikin askel edempänä, niin skootteri olis voinut kaatua siihen vähän liian liki. Gille pääsi sitten sanomaan suorat sanat holtittomalle teinille :) Sieltä tais tulla oikeen kunnon liikennevalistusta ja pari ärräpäätä.

Huomenna ja sunnuntaina olis epikset... niihin vois suunnata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti