tiistai 17. elokuuta 2010

Harkat

Eilen oli taas harkat. Gillen jalka oli jo niin paljon parempi, tai siis siinä ei näkynyt enää mitään merkkiäkään siitä, että olis ollut joskus kipee. Menin siis harkkoihin hyvillä mielin. Olis kai pitänyt olla viisas, ja jättää väliin. Illalla vähän harkkojen jälkeen se nilkutti taas. Mä en tajua!
Jos vaan saadaan aika, niin mennää lääkäriin tänään.

Harkoissa Tanja teki taas jonkun random-radan meille. Mulla oli pää ihan tyhjä, enkä oikeen ollut mukana ohjauksissa. Gilleä väsytti. Kotiläksyksi saatiin edelleen poispäinkäännös ja takaaleikkaus-harjoituksia. Sitten kun vielä joskus oikeesti harkkaisin niitä.

Topilla ja Pogolla oli kai vähän sama tilanne. Topi unohteli rataa vähän väliä kun leirin jälkeen pää oli ihan pehmeä. Rimat pysyi ylhäällä paremmin kun normaalisti, mutta sitten kun rima tippui niin Topi oli ehtinyt ohjaamaan jo seuraavalle esteelle ennen kun huomasin sen edelliset hypyn riman tiputuksen... eikä siitä voinut sitten enää rankaista.

Lopuksi tehtiin vielä suoraviivainen juoksurata, medihypyillä. Hitto Gille oli nopee. Sain pinkoa ihan täysillä eteenpäin, hitsi että oli kivaa!! :)

Harmittaa toi Gillen jalka, nyt olis viikon sisällä kolmet epikset mihin haluisin mennä. Mutta jos se nyt on tommonen, niin en sitten tiedä mitä tekis. Tai siis jos se oireilee vielä, niin ei tietenkään voi mennä. Toivottavasti se pääsee röntgeniin niin nähdään onko siellä joku pahastikin vialla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti