maanantai 2. elokuuta 2010

Comeback

Niin se elokuu sieltä saapui ja agilityharkat alkoivat taas! Jipii. Sanoinkin Tanjalle harkkojen päättyessä, että miksei kisoissa voi olla näin kivaa kun sen harkoissa. Mut kisat on ihan tyhmät.

Me oltiinkin Gillen kanssa ihan hyviä taas. Se on jälleen ihan täysin eri koira, mitä se oli kisoissa. Ei purrut mua kertaakaan! Eikä oikeestaan huutanutkaan niin paljon (kai, tai sitten en vaan taaskaan huomannut sitä). Kuitenkin lähdöissä annoin vapautuksen vasta kun Gille on hiljaa, mutta paikkakäskyn alla se ei kyllä muutenkaan ikinä huuda, liikkeessä vaan. Ja mentiin tosiaan ihan hyvin. Osasin flipin, josta olen ylpeä. Jos vaikka mäkin oppisin jotain uutta. Ja vielä muistaisin sen. Se toimi ihan hyvin, mutten kyllä sitä osaisi kisoissa käyttää. Ja nytkin Tanjan piti se mulle kaksi kertaa ensin näyttää ennen kun meni jakeluun. :) Ja kontaktit. Voih! Ne oli täydelliset. Joka kerta! Ilman palkkaakin. Miksi, oi miksi, olen pilannut kaiken kisoissa? Mitä jos alankin vaan harrastamaan, enkä enää kisaa. Siitä tulee vaan paha mieli, harkoissa on huisin paljon kivempaa. Mutta ei se jännitys kai sillä mihinkään katoa, se on se juttu mikä pilaa kaiken siellä kisatilanteessa. Jännittää; en ohjaa kunnolla, en muista mitään, hermostuttaa ja sitten Gille hermostuu ja soppa on valmis. Ärh.

Kouluttajamme sanoin: Kauhukakarat Topi ja Pogo. En taaskaan jaksanut seurata niiden menoa kunnolla ja sitä on muutenkin vaikea kuvailla ilman ettei tiedä miten se rata meni. Pitäis hankkia se ratapiirustusohjelma, niin voin havainnollistaa paremmin. Ehkä tämän viikon missio on sitten se. Poikien kompastuskiveksi koitui kuviosarja hypyn takaaleikkaus-välistäveto. Eli ensin piti takaaleikata hyppy ja heti perään välistäveto seuraavalle hypylle. Pogo ei kuitenkaan sellaisia jaksanut, vaan ampaisi joka kerta takaviistossa olevaan hyppyyn. Eipä tainut pojat kertaakaan saada sitä kohtaa onnistumaan. Rimoja lenteli taas muutenkin, lopussa se taisi mennä kyllä ainakin väsymyksen piikkiin. Hyppyjä menivät niin paljon, ettei siinä oikeen muuta sitten ehtinyt tehdäkään.

Vesisateesta huolimatta oli siis kivat harkat. Näitä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti