keskiviikko 25. elokuuta 2010

Kilu sairaslomalle

Käytiin nyt sitten toistamiseen lääkärissä. Nyt vaiva oli tosiaan uusiutunut niin, että lauantaina episten jälkeen ei mitään, sunnuntaina harkkojen jälkeen nilkutti ja vielä maanantainakin. Tiistaina ei taas mitään ja tänään aamulla ei edelleenkään mitään. Lähdettiin lääkäriin ja sanoin Gillelle, että koitas nyt alkaa nilkuttaa, että Anna näkee et sä oot oikeesti kipee, ja niinhän se teki - alkoi taas ontumaan.

Sitten pistettiin poika tainnoksiin ja röntgeniin. Siellä näkyi siinä kakkosvarpaassa, että se on väärässä asennossa. Liian pystyssä ja hiukan liian iso, eli kai turvoksissa. Joku vääntyminen tai revähdys tapahtunut ja sitten kun ei kert tiedetty että se on oikeesti joku muu vaiva kun se ampiainen, niin rasitus vaan on pahentanut asiaa.

Eikä tälläseen hommaan ole muuta hoitoa kun lepo. Yritäppä pitää kaksivuotiasta vesikoiraa levossa kuukausi! Varsinkin kun sillä on Pogo niminen veli! Kuukaudeksi tosiaan nyt ainakin saatiin saikkua, mutta tilanteen mukaan mennään. Kävelyttää saa pehmeällä alustalla, muttei saa päästää riehumaan.

Ei siis päästä harkkoihin, omiin epiksiin, ei ensi viikolla Laitilan epiksiin, ei omiin kisoihin. Ei mihinkään. Toivottavasti varvas olisi kuntoutunut edes siihen mennessä, kun meillä on se pääkoppakoulutus, siihen liittyy meinaan ihan agilitykoulutustakin. Kisoilla ei nyt niin väliä, niihin pääsee sitten koska vaan. Enkä mä niistä muutenkaan niin digaa. Mutta tollasta koulutusta, josta olis mun pään sisäisille toiminnoille ja muille vastaaville jännityksille hyötyä, niin sellaisia ei niin hirveesti ole tarjolla. Ja tietty omat harkat on aina plussaa, koska siellä mä itse kehityn. Pitäiskö hankkia jostain nyt varakoira? Ja pahinta ehkä tässä on se, että pitää jättää toi nappisilmä kotiin yksin, kun lähden Pogon kanssa lenkille, voitte vaan kuvitella sitä surkeeta ilmettä! :/ - ja mitä se on sitten kun pääsee taas kunnolla ihmistenilmoille, ei varmaan osaa käyttäytyä yhtään enää.

No, jos ajatellaan positiivisesti, niin onneksi se ei ollut murtuma! Siinä olis voinut mennä vielä kauemmin parantua...

1 kommentti:

  1. Otatko Glorian varakoiraksi??? :D

    Me voidaan ottaa Kiltsupoju meille sit kuukaudeks rauhottuu. Tyttöjen kans varmasti elo on vain lepoa ;)

    Ja minusta ehdoton pääasia on, että syy ontumiseen löytyi ja se saadaan korjatuksi! Epiksiä ja koulutuksia kyllä tulee, mutta terve koira on pääasia!

    VastaaPoista