lauantai 21. elokuuta 2010

Pahan epikset

Lauantai-päivä vierähti Porissa. Siellä oli uuden kentän avajaiset ja epikset. Voitettiin Kilun kanssa möllirata, mutta eihän me siellä voida sijoittua. Ykkösen ja avoimen radalla Gillellä keitti yli. Eikä se enää keskittynyt mihinkään. Avoimessa mua otti jo niin paljon päähän, etten edes enää ohjannut kunnolla. Gille varasti lähdössä pikkasen ja minä tyhmä en korjannut sitä, niin siitä sitten lähti menemään läskiksi koko homma. Agility on taas vaihteeksi ihan tyhmää. Olispa se pääkoppakoulutus jo!!

Topilla ja Pogolla meni kolme rataa siihen rimojentiputuskoulutukseen. Aina kun rima tippuu tai jos kontaktin yli hypätään, niin tulee maahan käsky. Voi olla että muutama katsoja saattoi ihmetellä, että mikä hiton hullu toi on, ku Topi huutaa kentällä Pogon kanssa kilpaa:
Topi: "MAAHAN"
Pogo: "en mee, en mee, en mee"
Topi: "MAAHAN".
Siitä sitten voi kuvitella mitä tuloksia niiltä radoilta ropisi.

Kai sen päivän olis voinut järkevämminkin käyttää, mut kun ollaan nykyään niin kummallisia koiraihmisiä, ettei sitä kai parempaakaan tekemistä ole. Huomenna olis vuorossa mynämäen epikset, mennäkkö vaiko eikö mennä?

3 kommenttia:

  1. No totta kai te menitte, eikös vaa!
    Kuuluu ainaki mennä!

    VastaaPoista
  2. Nii ja pojat on sit hukkuneet viljapeltoon, voi pienet karvaturrit <3

    VastaaPoista
  3. Ei menty. Mulla oli taas asennevammapäivä ja sit Topikaan ei jaksanut lähtee, kun joutus kesken loman töihinkin! :) Mentiin kuitenkin kentälle jossa Topi sit meni rataa Gillen kanssa. Ja tittidii, tottakai sit poika alko taas nilkuttaa joka jatkuu yhä edelleen ja en pääse tänään harkkoihin. Joten maanantaipäivitystä ei oo tulossa, ellen sit jaksa mennä kentälle kattoo Topia ja Pogoa ja kirjottaa niistä :/

    VastaaPoista