perjantai 9. heinäkuuta 2010

Meidän perrot

Nyt tulossa sitten monta kesäkuvaa. Tuli valinnan vaikeus ja pitää siis laittaa kuvia vähän enemmän. Kuten jo edellä mainitsin, niin kuvaaminen sujui todella hyvin. Ebba ja Soolo osaa mennä istumaan paljon kauniimmin, meidän pojat kun istuu miten sattuu. Gille halusi lisäksi poseerauksissa vähän vilautella pippeliä, joten ei ehkä taas ihan täysin sivistynyttä porukkaa. Pogosta saatiin aluksi ihan järkeviä kuvia, kunnes... löytyi kivi. Sitten se onkin sen näköinen, että "mulla on kivi suussa, haistakaa kaikki paska". Piti yhdessä välissä pyyhkiä kuolaakin pois, kun toinen näytti ihan jälkeenjäänyltä. Mutta toisaalta, olihan se sitten ihan perus Pogo-meininkiä.

Meirän komiat poijjaat!

Kukkulan kuninkaat - comeback.

Kuuma on ja uimaan tekis mieli. Vaan istua tönötämme tässä.

Kilu kävi uimassa (ilman lupaa) ja juoksi pari kierrosta hiekalla. Se siitä puhtaasta koirasta. Vierellä istuu 'The Rock'.

Sitten nämä meidän nätit tytöt - Soolo ja Ebba. Tässä tällänen kunnollinen, hieno kuva. Molemmilla kyllä kieli ulkona, mutta kun oli kuuma! Seuraavat kaksi kuvaa on vaan hauskoja, Ebbaa taisi kyllästyttää. Säästetään loput nätit kuvat Tarun blogiin :)

Plääääh, tylsääää!!

Yäk, kissanminttua ;D

Maanmainiot karvaturrit.
© Anna Ahola

1 kommentti: