perjantai 2. heinäkuuta 2010

Heinäkuu

Voiko oikeesti olla jo heinäkuu? Kesä on taas pian ohi ennen kuin huomaakaan. (Kukaan muu ei voi aina ajatella näin negatiivisesti, muutakuin ikuinen pessimisti :D) Vaihdetaampa asennetta: Ompa ihanaa kun on niin lämmintä ja aurinko paistaa!

Käytiin tänään moikkaamassa poikien kavereita, Jippua ja Mambaa. Ne on sellasia pyreneittenpaimenkoiria. Mamba aina odottaa vaan, että lähtisivät jo. Mutta Jippu ei. Nimestään huolimatta se ei ole tyttö, niinku se laulaja. Vaan täysi gay :D Jippuli ra-kas-taa meidän Gilleä. Valitettavasti vastarakkautta ei oikein kuulu. Jippu on niin sanotusti hellan ja nyrkin välissä siinä suhteessa, nyrkin sijaan tulee vaan hammasta. Niin kauan on ok, kun Jippu vaan liehittelee Kilua ja pyyttää leikkimään, mutta kun astumishumpat alkaa niin jo pamahtaa. Tänään Gille oli hövelillä päällä eikä alkanut rettelöimään. Sen sijaan se keksi ihan muuta virikettä, kävi sitten syömässä kavereiden ruoat pöydältä. Ja nyt taas kutittaa paikat niin maan perkeleesti.

Sitten käytiin asentamassa Veeran lukaaliin lamppu kattoon ja painuttiin uimaan.

Pojat poseeraa. Huomatkaa Gillen siveellinen asento. Ihmeellisesti toi paikka-käsky toimii. Kuvaamisen aikana mun selän taakse ilmestyi kaksi ihmistä, eikä noi vesipäät edes lähtenyt huutamaan niille yhtään.

Hymyhuulet suukon saavat, hymyhuulet huomataan...

Horisonttikin meni vinoon.

Kukkuu. Mä oon täällä kalliolla.

Aurinko laskee. Mörrimöykyt herää.

Noni, olis sitten jo huominen, niin saan alkaa leipomaan Nannelle synttärikakkua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti