maanantai 14. kesäkuuta 2010

Terhin tehotreenit

Ja taas sitä juostiin. Kolmas päivä peräkkäin jo. Nyt saa riittää! :D

Terhillä oli muka päänsärky, mutta taisi olla enemmän hullunkiilto silmissä kun pisti meitä juoksemaan niin perhanasti :) Pogo sai luvan olla ensimmäinen vuorossa, kun se lämppäsi itse itsensä rataantutustumisen aikana. Poika irti hihnasta ja pallo suuhun niin loppu sujuu kuin itsestään. Siellä se taas juosta viiletti ympäri ämpäri, kuola valuen ja taisi silläkin joku hullunkiilto olla.

Topikin joutui vuorostaan vähän juoksemaan. Taidettiin olla molemmat vähän yliaikaa radalla kun Terhi vaan keksi kaikkea jännää lisää. Radalla oli se kohta, mikä oli Oreniuksen koulutuksessa, eli se saksalainen persjättö. Pogolla meni hyvin saksalainen ja sen jälkeinen persjättö, eli Topi ehti hyvin juoksemaan sinne edelle - sellanen durasell kun se on. Mutta sen jälkeen piti kaksi hyppyä valssata ja siinä lenteli rimat. Ja kerran koko siiveke - taas! Okseria pitäis kai ottaa Pogon kanssa enemmän, siitä lensi rima joka kerta - paitsi viimeisellä kerralla se onnistui. Siihen oli hyvä päättää :)

Gillen kanssa otin ihan ensimmäisenä pelkästään puomin, siltä varalta jos sillä nyt olisi joku kammo siitä jäänyt. Mut paskat mitään kammoa ole, sata lasissa mentiin taas. Ja sitten me hinkattiinkin sitä puomia uudelleen ja uudelleen ja uudelleen ja uudelleen. Terhi vähän innostui taas kontakteista. Olin ihan yllättynyt miten hyvin se ne kontaktit otti, mutta se johtui varmaan Terhistä. Eihän Gille uskaltanut tulla kontakteilta lainkaan pois kun se pelottava täti seisoi siinä vieressä - eli ei jäänyt puomikammoa, Terhikammo vaan :D Ja sitten taas sitä samaa saksalaista, tällä kertaa esteet oli ihan inan eri paikoissa, niin ohjasin sitten vanhan muistin mukaan sujuvasti ohi :D Muuten meni hyvin, päällimmäisenä jäi mieleen vaan ne kontaktit - ja se juokseminen :)

Sitten vähän lintsattiin ja mentiin pikapikaa käymään Äyhöllä kun Tanja oli hieromassa Ebbaa ja Sooloa. Siinä Tanja katsoi Gillen paikat, eikä näyttänyt pojalla olevan sen kummempia ongelmakohtia. Siellä se vaan hyppi edestakaisin trampoliinille ja alas, että eipä poika nyt kovin kipeältä kyllä vaikuttanut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti